in

Incendiu pe acoperișul Consiliului Județean din cauza artificiilor de la zilele municipiului Călărași

Incendiu pe acoperișul Consiliului Județean Călărași din cauza artificiilor lansate în ultima seară a sărbătorii municipiului Călărași. O suprafață de mai mulți metri pătrați a fost afectată în urma unui incendiu provenit din materialele pirotehnice rămase de la focul de artificii ce a încheiat cea de-a treia seară de concerte oferite călărășenilor cu ocazia zilelor municipiului.

Incendiul a avut loc la mai mult de oră de la terminarea evenimentului. Din informațiile aflate la fața locului aflăm că polițiștii din cadrul Biroului Ordine Publică ce aparțin Inspectoratului Județean de Poliție Călărași împreună cu polițiștii locali din subordinea Primăriei Municipiului Călărași au fost primii care au ajuns și intervenit pentru stingerea focului. 

Incendiu pe acoperișul Consiliului Județean din cauza artificiilor de la zilele municipiului Călărași

O suprafață de mai mulți metri pătrați a fost afectată în urma unui incendiu provenit din materialele pirotehnice rămase de la focul de artificii ce a încheiat cea de-a treia seară de concerte oferite călărășenilor cu ocazia zilei municipiului.Mai multe:

Publicată de Călărași News – www.calarasipress.ro pe Duminică, 23 Septembrie 2018

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență și un echipaj SMURD. În acest eveniment nu au fost înregistrate victime. Pagubele acoperișului C.J. sunt minore, iar pompierii împreună cu polițiștii desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs incendiul.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

La mulți ani, Florin Brișan!

BILANȚUL ULTIMEI SĂPTĂMÂNI: 68 DE INFRACȚIUNI CONSTATATE ȘI PESTE 650 DE SANCŢIUNI CONTRAVENȚIONALE APLICATE