in

SJU Călărași își mărește echipa

Spitalul Județean de Urgență “Dr Pompei Samarian” Călărași își mărește echipa.

Bogdan Mihai, managerul Spitalului Județean de Urgență Călărași a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care își descrie preocupările privind încadrarea de pesonal de specialitate:

“Știu că este un moment greu. Știu că mulți dintre noi se tem pentru ziua de mâine. Ne confruntăm azi cu o situație pentru care nimeni nu a fost pregătit. Niciun sistem medical din lume nu a fost pregătit.

Dar nimic nu ne împiedică să ne gândim la viitor. Suntem precauți în fiecare zi, dar în același timp trebuie să proiectăm viitorul.
Și pentru asta este nevoie de echipă. Pentru mine, echipa este întotdeauna cel mai valoros lucru care poate exista atunci când ești în mijlocul acțiunii. Și, în domeniul sănătății, niciodată nu poți să te oprești din acțiune.

Noi, la Călărași, asta facem. Ne completăm echipa. Căutăm oameni pe care să ne putem baza și cărora să le punem la dispoziție toate resursele pe care le avem.
Numele meu este Bogdan Mihai și sunt managerul Spitalului Județean de Urgență “Dr Pompei Samarian” Călărași. Și asta fac acum. Caut parteneri într-o echipă.


Medici din specialitățile: Medicină Internă, Nefrologie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Oncologie, Boli Infecțioase, Pediatrie, ATI, Neonatologie, Epidemiologie, Oftalmologie, Radiologie, Medicină de Urgență sunt așteptați să se alăture echipei noastre.
Și pentru că ne gândim la echipă, ne preocupăm să anticipăm nevoile celor care ar veni să ni se alăture, punându-le la dispoziție locuințe, pentru confortul personal, și o aparatură performantă, pentru confortul profesional. În caz că nu o avem, o cumpărăm.

Locația deja este oferită de natură, pentru că spitalul este situat la jumătatea drumului dintre București și Constanța, la aproximativ o oră de fiecare.
Și le mai pun la dispoziție un lucru. O ușă permanent deschisă pentru inovare și rezolvarea tuturor problemelor care pot să apară.”

Bogdan Mihai – manager SJU Călărași 0726.239.900.

4 5 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Piețele din județul Călărași rămân deschise

OFICIAL.Cum arată declarația pe proprie răspundere și de unde poate fi descărcată