in

În localitatea Dor Mărunt continuă reabilitarea drumurilor

Ion Iacomi este primarul localității Dor Mărunt, iar în anul 2019 și-a stabilit noi obiective pentru dezvoltarea localității pe care o administrează. În această perioadă se asfaltează DJ 313 – drumul dintre Dor Mărunt și satul Ogorul, cu lungimea de peste 1 kilometru. Consiliul Județean Călărași prin Societatea Drumuri și Poduri S-A. execută lucrarea de turnare a covorului asfaltic pe drumul județean.

Totodată, din 9 iulie a.c., Consiliul Județean Călărași efectuează lucrări de asfaltare la DJ 304 (drumul dintre Dâlga și Plevna), lungimea de aproximativ 8 km.

“A început asfaltarea DJ 304 Dâlga – Plevna pe o lungime de aproximativ 8 kilometri. Mulțumim Consiliului Județean Călărași pentru această lucrare foarte importantă pentru economia zonei. Avem promisiuni din partea Consiliului Județean că va fi finalizat cu asfalt și DJ 313 Dor Mărunt – Radu Vodă.” – scrie primarul din Dor Mărunt pe o rețea de socializare

Primarul Ion Iacomi  are în derulare și alte proiecte importante pentru comunitate cum ar fi lucrări de modernizare a străzilor din comuna Dor Mărunt precum și alte lucrări de modernizare, reabilitare și extindere a Grădiniței Bărzeni. Sunt obiective de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Lucrările sunt în grafic, iar primarul Iacomi verifică zilnic progresul acestora, calitatea lucrărilor. În derulare este și asfaltarea străzii Nicolae Bălcescu, cea mai lungă stradă din proiect (peste 2,6 km) după care se vor începe lucrările de pregătire a terasamentului pentru străzile din Dâlga.

Ministrul Dezvoltării, Vasile Daniel Suciu i-a asigurat pe responsabilii din Primăria Dor Mărunt de continuitatea finanțării proiectului de asfaltare. Acum se așteaptă depunerea următoarelor proiecte ce vizează modernizarea străzilor din localitatea Dor Mărunt.

Locuitorii din Dor Mărunt sunt bucuroși de primarul gospodar, omul care face tot posibilul să mulțumească întreaga comunitate. Un om aproape de oameni. În discuțiile pe care le-am purtat cu cetățenii, au fost scoase în evidență unitățile de învățământ ce au fost modernizate prin fonduri guvernamentale. Condiții moderne de învățământ, un mediu primitor și cadre dedicate.

“Avem multe proiecte aflate în diferite stadii și ne preocupă finalizarea lor. Numai așa putem să răsplătim încrederea cetățenilor care ne-au votat.” – spune primarul Ion Iacomi pentru presă

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Scenă incredibilă: Dan Alexa, lovit în față de Ana Maria Prodan. VIDEO

Liberalul Sandu Pietroiu, alături de președintele PSD Viorica Dăncilă