in

În comuna Unirea vor începe în curând noi lucrări de asfaltare

Comuna Unirea beneficiază în această perioadă de un proiect de modernizare a drumurilor din localitate. Programul Național de Dezvoltare Locală vine în sprijinul localităților care au solicitat sprijin Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice

Suma alocată pentru localitatea Unirea prin PNDL este de 5.043.946 lei, în jur de 1,1 milioane euro, proiectul se numește „Modernizare drumuri de interes local”. Vor fi asfaltate străzile perpendiculare Drumului Național 3B, Călărași –Fetești, pe o lungime de 5 km.

Proiectul a fost aprobat spre finanțare, documentația fiind și ea aprobată. Primarul Belu Florian știe că acest proiect este important pentru localitate, conștient fiind de faptul că finațarea proiectului s-ar putea desfășura pe etape, iar durata de implementare a proiectului ar putea ajunge și la 3 ani.

“Drumul de la idee la faptă este unul lung și anevoios, dar cred că în acest an putem culege o mare parte din roade . Eforturile depuse în plan investițional se vor concretiza prin demararea lucrarilor la data de 01 MARTIE 2019 la proiectul de modernizare drumuri. 

După doi ani de mandat, la începutul lui 2019, am dovada clară că în privința investițiilor publice din localitate lucrurile se îndreaptă în direcția potrivită. 
Cifrele vorbesc de la sine. În 2016, când am devenit primar interimar, UAT Unirea avea datorii de ordinul miliardelor de lei vechi. După 2 ani, nu doar că avem datorii ”0” ci, în acest răstimp, s-au realizat investiții .

După ce ne-am zbătut doi ani, avem toată încrederea că investtitiile vor demara în sfârșit, spre mulțumirea cetățenilor din comuna , care au avut atâta timp răbdare și cărora le mulțumesc pentru încredere si le transmit că facem tot posibilul ca obiectivele să fie realizate in cel mai scurt timp. 
Lucram in paralel și la alte proiecte, dar nu se pot realiza din venituri proprii și așteptăm cu nerăbdare următoarele granturi guvernamentale.” – scrie primarul comunei Unirea pe pagina personală de Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO. LIGA I | Dunărea Călărași/ Dan Alexa “Dunărea a arătat că are resurse să facă meciuri bune cu echipele puternice!”

Oportunități de carieră în cadrul ADR Sud Muntenia!