in

Iată cine vor fi candidații PNL Călărași pentru alegerile parlamentare

Organizația Județeană a Partidului Național Liberal Călărași prezintă lista candidaților pentru alegerile parlamentare ce ar putea avea loc anul acesta, asta nu se intensifică situația actuală a pandemiei de coronavirus. 

PNL Călărași și-a stabilit candidații, lista fiind deschisă de Emil Dumitru, Secretar de stat în Ministerul Agriculturii, candidat la Camera Deputaților. Alin Drăgulin se află pe locul doi în preferințele PNL. Pentru Senat, PNL Călărași l-a desemnat pe Ciprian Pandea.

Echipa liberală care intră în cursa electorală având „Dezvoltăm Călărașiul” ca țel ferm îi propune pentru Camera Deputaților pe Președintele interimar al filialei, Florian-Emil Dumitru, care deschide lista, urmat de Alin Bogdan DrăgulinDragoș Florin ComanRuxandra Alina PricăAlexandru Lucian Vasile și Ștefan Stan. Pentru Senat, candidații sunt: Ciprian PandeaCristian Virgil IorgaMaria Raluca Carion și Florin Drăgan.

 „Suntem oameni tineri, dornici de muncă și pregătiți să punem umărul, temeinic, la dezvoltarea unitară a județului Călărași.  Deschis și onest, punem experiența acumulată în atingerea un obiectiv important: acela de a conferi  județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării.

La doar o oră distanță de București, ne situăm lângă cea mai mare aglomerare urbană la nivel național, având un potențial uriaș de dezvoltare. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului. Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași!”, este mesajul echipei PNL Călărași.

3 3 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Polițiștii călărășeni verifică respectarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului pe raza județului Călărași

Alcoolemie fantastică la un tânăr fără permis, care s-a răsturnat spectaculos cu mașina pe A2: 3,15 la mie