in

Călărași | Povestea companiei ALDIS – cel mai mare producator de preparate din carne

 1990, anul schimbărilor majore în viața economică și socială a Romăniei, anul în care doi tineri cu un dezvoltat simț antreprenorial pun bazele unei afaceri în domeniul producției și comercializării preparatelor din carne. Peste ani, cu dăruire, cu responsabilitate, cu sacrificii, Alina și George Naghi fac din firma Aldis cel mai mare producator de preparate din carne.
           Investiții semnificative în tehnologie, mână de lucru calificată, respectarea celor mai exigente norme sanitar veterinare și atingerea standardelor impuse de reglementările europene în domeniu, netezesc drumul produselor Aldis în Europa odata cu integrarea României.


           Aldis se prezintă astăzi ca un adevarat Combinat de carne, care integrează întregul flux de la abatorizare , trecând prin producție , distribuție , încheind cu comercializarea produselor , are doua branduri Aldis si Campis , un portofoliu de peste 200 produse care acoperă în întregime paleta de preparate din carne de pasare , porc si vita ( parizere și cremvurști , carnați , salmuri , șunci , specialități și produse crud-uscate cu o remarcă pentru salmul de Sibiu 

Aldis a inceput ca o afacere de familie in 1990 in Calarasi, un oras situat de-a lungul fluviului Dunarea, cu doar 14 angajati si o capacitate de productie de doar 3 tone de carne procesata pe zi.
Viziunea lui George Naghi si a sotie sale, Alina Naghi, a fost sa creeze o Companie care sa fie recunoscuta pentru calitatea produselor oferite, bazata pe o structura ce se va adapta atat solicitarilor cat si schimbarilor din piata de profil.


Anul 2000 a reprezentat un nou start pentru Aldis, deoarece in acel an s-au realizat investitii semnificative in Companie.
A fost momentul in care Aldis nu a mai fost o mica afacere de familie ci a devenit o Companie ce a inceput sa creasca, devenind unul dintre cei mai mari procesatori de carne din piata de profil din Romania.

Aldis este unul dintre cei mai tehnologizati procesatori de carne din Romania, in acelasi timp fiind si o companie competitiva pe piata Europeana

ALDIS IN VIITOR

Aldis a dovedit ca este un jucator important in piata de profil in ultimii 24 de ani si va continua sa creasca prin inovatii.
Ne-am propus sa crestem exportul in UE si sa dezvoltam parteneriate in China, Federatia Rusa si Orientul Mijlociu.
Vom continua sa investim in tehnologie pentru a ne pastra pozitia de top in piata in care activam
Vom continua dezvoltarea parteneriatelor cu marii retail-eri prin proiecte inovatoare

FABRICA ALDIS

 • 35,000 mp
 • Laboratoare echipate conform standardelor
 • Capacitate de abatorizare / zi 600 porci / 400 oi/ 200 vite
 • Capacitate spatii de depozitate refrigerat si congelat, mai mult de 3.000 tone
 • Capacitate de productie – 200 tone pe zi
 • Capacitate de depozitare produse finite – 250 tone
 • Flota logistica – mai mult de 200 de camioane si masini.

4 LINII MARI DE PRODUCTIE:

 • carne proaspata
 • produse fiert afumate
 • produse crud uscate si crud uscate cu mucegai nobil
 • semipreparate proaspete si congelate

PROCESE DE PRODUCTIE

           Aldis foloseste in procesul de productie utilaje de productie germana, similare cu cele folosite de majoritatea fabricilor moderne din Europa, ceea ce determina pastrarea pozitiei de top in piata in care activeaza
           Pentru a ne pastra pozitia de producator de top intr-o piata concurentiala, Aldis importa continuu know-how de la specialisti de top din UE, cum ar fi Olanda, Spania, Franta.

RECORDURI OBȚINUTE DE ALDIS -2014

Carrefour și Aldis au intrat în Guiness World Record cu cel mai lung cârnat din lume

De Ziua Națională, Carrefour România și Aldis au stabilit un nou record mondial pentru România și au primit Certificatul Guinness World RecordsTM pentru cel mai lung cârnat din lume. Produsul, preparat din carne tocată crudă, măsoară 62.745 km lungime și are o greutate de 45 tone, dimensiuni care doboară recordul mondial de 59.14 km deținut până în prezent de englezi.

Recordul stabilit de Carrefour România și Aldis a fost prezentat spre omologare de Ziua Națională a României, în parcarea Ploiești Shopping City, în comuna Blejoi, în prezența oficialilor Guinness World RecordTM și a tuturor participanților la eveniment. La final, o parte din produsul-record a fost donată în scopuri caritabile. De asemenea, cel mai lung cârnat din lume a putut fi savurat de către participanți.

3.3 3 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Consilerii județeni sunt convocați în ședință ordinară, miercuri, 24 martie 2021, ora 12.00

Primarul Aniel Pațurcă: “Marea mea provocare pentru 2021 este alimentarea comunei Borcea la rețeaua de gaze naturale”