in

Gheorghiță Cărtușanu: “Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității”

Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni s-a ținut de cuvânt și a demarat toate proiectele se se aflau pe lista priorităților pentru mandatul care se încheie în toamna acestui an. Ultimul mandat s-a făcut remarcat prin modernizarea instituțiilor de învățământ, dispensar medical, racordare la apă-canal, asfaltare străzi și modernizarea iluminatului stradal din localitate.
Pentru că lucrurile se mișcă într-un ritm accentuat, primarul social-democrat a hotărât că este nevoie de o extindere a sediului primăriei. Numărul salariaților va crește, comptentențele acestora vor fi extinse, iar comunitatea se va putea bucura de servicii publice de bună calitate.
Primarul din Fundeni a fost mereu recunoscător pentru sprijinul pe care l-a primit din partea conducerii CJ Călărași, Vasile Iliuță. Drumul de acces din localitate a fost modernizat cu ajutorul societății Drumuri și Poduri prin CJ Călărași.
Parcurile și zonele verzi au fost igienizate și modernizate. Școlile din Fundeni vor fi modernizate cu terenuri de sport. Dispensarul uman din localitate va fi inaugurat în toamna acestui an.

Cărtușanu a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care se adresează comunității din Fundeni:

“Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității cu realizarea unui cămin cultural modern, a bazei sportive și unei săli de sport, a unui nou sediu al primăriei dar și clădirii de vizavi de aceasta căreia vrem să-i dăm o destinație utilă comunității noastre. Gazele naturale nu mai sunt un vis. Lucrăm la rețea și locuitorii vor avea branșare gratuită. Trebuie să reabilităm rețeaua de apă potabilă, să forăm noi puțuri pentru a face față consumului mare în perioada verii.
Sunt necesare grupuri de pompare în locațiile din Frunzănești pentru a compensa presiunea mică. Și calitatea apei este importantă pentru sănătatea noastră, a tuturor, de aceea nu voi abandona proiectul de modernizare a stației de apă.Sunt multe lucruri de făcut și aștept orice propunere de la cetățeni, oricând primăria este deschisă și pot fi solicitat. Mulțumesc echipei de consilieri care m-au susținut, mulțumesc colegilor mei din primărie și cetățenilor care mi-au fost și îmi vor fi alături pentru dezvoltarea localității noastre. Le promit că încrederea din mine le-o voi răsplăti prin muncă.”  Gheorghita Cartusanu

Alegerile locale din Fundeni au fost câștigate detașat de primarul PSD Gheorghiță Cărtușanu. Edilul este caracterizat de locuitori drept un bun gospodar, un primar care a realizat din Fundeni o localitate modernă, fruntașă printre localitățile din județ. Nu a fost ușor, dar pe Cărtușanu l-au ajutat oamenii de lângă el, echipa sa tânără și noi cetățenii. Ne-a ascultat și a venit mereu în întâmpinarea problemelor noastre. Am vrut asfaltare ne-a adus întâi pietruire și a asfaltat an de an zeci de kilometri, multe străzi. Am vrut dispensar modern…o farmacie modernă…s-au finalizat și aceste lucrări. Comuna este iluminată, și nu se poate compara cu cea de acum 20 de ani, când era scufundată în întuneric. 

Copiii noștri învață în cele mai mari si moderne școli din județ, avem cele mai frumoase grădinițe. Nimic nu se poate compara cu ce a fost. Nu vrem să descriem cum se învăța în frig în clase afumate sau în care ploua cu condițiile de azi. Și cadrele didactice își dau silința. Avem copii bine pregătiți cu care ne mândrim la olimpiade sau concursuri școlare. Avem parcuri și străzi frumoase, curate. Ne mândrim cu așa primar…spun oamenii întrebați despre el…

La primărie pe Cărtușanu nu îl găsești stând. A mulțumit cetățenilor pentru încrederea acordată și acum o răsplătește prin muncă. Urmează ca alte străzi să fie asfaltate anul acesta. Ultimele… Se lucrează la aducțiunea de gaze naturale, Fundeni fiind prima comună ce a început lucrările. În spatele la orice activitate stau teancuri de dosare, avize, autorizații, aprobări. Termenele și responsabilitățile sunt evidențiate pe un panou din biroul primarului. Nu admite întârzieri și lucrează cot la cot cu salariații.

Cărtușanu Gheorghiță: Fundeni este o comună mare. Avem mult de muncă. Mai sunt probleme pentru eficientizarea Stației de apă cu grupuri de pompare care să asigure presiunea pe timpul verii. Și la calitatea apei se mai poate lucra. Avem proiectul unui stadion modern și al unui cămin cultural nou, lucrăm la un sediu nou pentru primărie, la terenuri de sport pentru copii. Muncim! Facem asta cu plăcere, inclusiv pentru aceia care nu ne-au votat. Le vom câștiga și încrederea acestora. Pentru că sunt primarul tuturor.” – a încheiat Gheorghiță Cărtușanu, primarul reales al comunei Fundeni

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Comuna Gălbinași a fost asfaltată în totalitate. Iată viziunea pentru 2021

IPJ Călărași a scos la concurs 6 posturi, prin încadrare directă din sursă externă