Connect with us

Breaking News

Gheorghiță Cărtușanu, primarul comunei Fundeni, noi proiecte și ambiții

Published

on

Pe pagina personală de Facebook, Gheorghiță Cărtușanu, primarul localității Fundeni din județul Călărași posta o fotografie cu Ciprian Pandea, Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului României și Președinte al Organizației Județene PSD Călărași. Fotografia face parte din „albumul” primarilor care au reușit să câștige proiecte prin programele de dezvoltare locală.

Primarul din Fundeni tocmai a reușit să semneze un alt proiect prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2, prin care va fi reabilitat și modernizat un dispensar din comună Fundeni.

În afară de acest proiect, ce alte obiective v-ați dus la îndeplinire?

Gheorghiţă Cărtușanu: Avem depus la Ministerul Dezvoltării un proiect de apă canal, în cadrul acestui proiect sunt prinse și câteva străzi unde nu am avut posibilitatea financiară de a le susține din buzunarul primăriei. Totul se rezumă la bani. Școala Nr. 3 este finalizată prin POR, Școala 2 este finalizată prin parteneriat cu Ministerul Educației, iar primăria a avut cofinanţare destul de importantă. Acum, în lucru, urmează, am semnat contract de finanțare, Guvernul PSD s-a îndreptat spre noi. Am semnat contractul de finanțare pentru Școala Nr.1 – Extindere și modernizare toatele interioare, veți vedea, vor fi fotografii vechi, dar și noi, după terminarea proiectului.

Urmează să scoatem un alt proiect de asfaltare, cu o valoare de 95 de miliarde, Modernizare străzi în comună Fundeni. Proiectul include 19 străzi din comună noastră. Oameni trebuie să beneficieze de condiții decente de trai, sunt multe de făcut. Tot ceea ce fac pentru această comună sunt nevoi ale oamenilor.  Fiecare primar își dorește să aibă cât mai multe realizări. Până prin 2004 nu am avut medic de familie sau stomatolog, de farmacie sa nu mai zic. Încerc să țin ritmul și pasul cu nevoile societății. 

 

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole