in

Fundeni/ Gheorghiță Cărtușanu: “Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității”

Primarul Gheorghiță Cărtușanu din Fundeni s-a ținut de cuvânt și a demarat toate proiectele se se aflau pe lista priorităților pentru mandatul care se încheie în toamna acestui an. Ultimul mandat s-a făcut remarcat prin modernizarea instituțiilor de învățământ, dispensar medical, racordare la apă-canal, asfaltare străzi și modernizarea iluminatului stradal din localitate.
Pentru că lucrurile se mișcă într-un ritm accentuat, primarul social-democrat a hotărât că este nevoie de o extindere a sediului primăriei. Numărul salariaților va crește, comptentențele acestora vor fi extinse, iar comunitatea se va putea bucura de servicii publice de bună calitate.
Primarul din Fundeni a fost mereu recunoscător pentru sprijinul pe care l-a primit din partea conducerii CJ Călărași, Vasile Iliuță. Drumul de acces din localitate a fost modernizat cu ajutorul societății Drumuri și Poduri prin CJ Călărași.
Parcurile și zonele verzi au fost igienizate și modernizate. Școlile din Fundeni vor fi modernizate cu terenuri de sport. Dispensarul uman din localitate va fi inaugurat în toamna acestui an.

Cărtușanu a transmis un mesaj pe o rețea de socializare prin care se adresează comunității din Fundeni:

“Proiectele mele trebuie continuate pentru dezvoltarea localității cu realizarea unui cămin cultural modern, a bazei sportive și unei săli de sport, a unui nou sediu al primăriei dar și clădirii de vizavi de aceasta căreia vrem să-i dăm o destinație utilă comunității noastre. Gazele naturale nu mai sunt un vis. Lucrăm la rețea și locuitorii vor avea branșare gratuită. Trebuie să reabilităm rețeaua de apă potabilă, să forăm noi puțuri pentru a face față consumului mare în perioada verii.
Sunt necesare grupuri de pompare în locațiile din Frunzănești pentru a compensa presiunea mică. Și calitatea apei este importantă pentru sănătatea noastră, a tuturor, de aceea nu voi abandona proiectul de modernizare a stației de apă.Sunt multe lucruri de făcut și aștept orice propunere de la cetățeni, oricând primăria este deschisă și pot fi solicitat. Mulțumesc echipei de consilieri care m-au susținut, mulțumesc colegilor mei din primărie și cetățenilor care mi-au fost și îmi vor fi alături pentru dezvoltarea localității noastre. Le promit că încrederea din mine le-o voi răsplăti prin muncă.
Cu sinceritate,
Gheorghita Cartusanu
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Casa Demetriad, reabilitată de CJ Călărași

Patru tineri din Călărași, arestați după ce au furat bunuri dintr-un apartament