in

Funcționarii C.J. Călărași oferă cadouri de Moș Nicolae copiilor cu rezultate foarte bune la învățătură, dar care nu au posibilitate materială

🎁 34 de copii din județul Călărași cu rezultate foarte bune la învățătură, dar la care Moș Nicolae ajunge mai greu sau deloc, sunt zilele acestea personajele principale ale campaniei umanitare derulată de conducerea și funcționarii Consiliului Județean Călărași.

Sub sloganul “Moș Nicolae vine la CJC pentru copiii care nu au ghetuțe”, acțiunea a debutat în prima zi a lunii cadourilor cu amenajarea spațiului pentru noile perechi de ghetuțe cumpărate de aparatul propriu al instituției noastre.

De mâine, toți cei care doresc să doneze haine, jucării și dulciuri sunt invitați în foaierul Consiliului Județean Călărași pentru a transforma o secundă de bunătate în sacul plin al Moșului.

Campania se adresează consilierilor județeni, instituțiilor subordonate consiliului, angajaților CJC, executivului și se va încheia joi, 6 decembrie, atunci când copiii vor veni “la oraș” să-și primească darurile.

Copiii din județ sunt tot ai noștri!

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 100.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Comuna Borcea a sărbătorit Centenarul Marii Uniri

Fostul primar Dragu Nicolae și viceprimarul Dragoș Coman au inaugurat o troiță în cinstea eroilor neamului