in

FOTO. Ziua națională a României, marcată în localitatea Borcea

Borcenii au ieșit cu mic, cu mare, să admire parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie din localitate. Reprezentanți ai Primăriei Borcea, în frunte cu primarul Aniel Nedelcu Theodor Pațurcă, soția acestuia, doamna senator Roxana Pațurcă, dar și alte persoanlități importante din județul Călărași au participat duminică la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, ce au avut loc pe strada principală din localitatea Borcea, chiar în fața primăriei

1 Decembrie este un moment deosebit și pentru localitatea noastră, așa cum este pentru întreaga țară. Ziua Națională se simte în suflet la fel de către noi toți, borceni, călărășeni, români de pretutindeni, din țară sau străinătate.

Această mare sărbătoare se trăiește cu mândrie – mândria de a fi român, mândria de a aparține acestui neam încercat de-a lungul istoriei, dar care a supraviețuit și a devenit ceea ce este el acum: parte a marii familii europene. Acesta este sentimentul care trebuie să ne călăuzească faptele și pașii oriunde ne-am afla.

În zi de sărbătoare vă doresc tot binele din lume, curaj și forță, înțelepciune și putere de muncă, sănătate și poftă de viață. Iar țării mele îi doresc să aibă parte de oameni care să o gospodărească bine în următoarea sută de ani! Trăiască ROMÂNIA și Spiritul Creștin al Neamului Românesc! Borceni, români de pretutindeni, La mulţi ani!

La mulți ani, România! La mulți ani, frați români!

Cu prețuire, al vostru primar, ing.Theodor – Aniel Nedelcu – Pațurcă

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Cultiva cannabis în Spania și îl comercializa în Călărași

Mesajul transmis de V. Dumbravă cu ocazia Zilei naționale a României