in ,

Accident cu două victime pe DN 21- Un autoturism a ajuns într-un gard de beton, după ce a încercat să depășească un alt autoturism angajat în schimbarea direcției de mers

Vineri, 8 iunie, pe DN21, Călărași – Slobozia, zona (Brico – ieșire din oraș), a avut loc un accident rutier de circulație, unde un autoturism marca Dacia Logan a ieșit de pe partea carosabilă, ajungând suspendat pe un gard de beton. În acest eveniment rutier a fost implicat și un Volkswagen Passat care nu s-a angajat în schimbarea direcției de mers la stânga, timp în care șoferul autoturismului Dacia Logan s-a angajat în depășirea autoturismului din fața sa.

La scurt timp de la producerea accidentului, la fața locului au sosit de urgență echipaje de descarcerare SMURD și echipaje de poliție. Cei doi conducători auto au fost transportați la spital pentru îngrijiri și verificări medicale. Doar unul dintre aceștia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

A. G. și T. G au scăpat cu mici zgârieturi, una dintre mașini (Dacia Logan) fiind avariată destul de grav în urma impactului cu zidul de beton și auturismul Volkswagen Passat.

Polițiștii Biroului Rutier Călărași desfășoară cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

 

 

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE…

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Primăria Călărași continuă prezentarea proiectelor pentru care vor fi depuse aplicații în vedere finanțării în 2014 – 2020

Nou în Călărași – STIL ONE – Salon de coafură și cosmetică