in

Fostul edil de Călărași Dragu Nicolae, noul consilier personal al președintelui CJ, Vasile Iliuță

Un om cu notorietate considerabilă, un primar care a făcut lucruri vizibile pentru îmbunătățirea condițiilor de viată pentru toți călărășenii. Un edil care dorit din totdeauna binele acestui municipiu. Astfel de aprecieri îi sunt aduse fostului primar Dragu Nicolae,actual consilier local din Partidul Dreptății Sociale, un partid de centru-stânga, fără afiliere europeană, cu ideologie social democrată. Președintele PDS este Marian Vanghelie.

Este foarte activ în ședințele Consiliului Local Călărași, spune lucrurilor pe nume, pune punctul pe “i” și face eforturi de fiecare dată să găsească soluții eficiente pentru problemele ridicate de cetățeni.

Vasile ILIUȚĂ- președintele CJ Călărași

Începând de ieri, 10 septembrie, fostul primar Dragu Nicolae este consilierul personal al președintelui Consiliului Județean Călărași Vasile Iliuță. Noi credem că această alegere nu a fost făcută întâmplător de președintele C.J. Călărași. Sursele noastre spun că Vasile Iliuță i-a urmărit de mult timp activitatea fostului primar în Consiliul Local și l-a apreciat pentru denunțurile publice privind cheltuirea banilor publici pe tot felul de servicii și bunuri mai mult sau mai puțin utile municipalității.

Contractele grase pe care Primăria Călărași le încheia cu diferite societăți comerciale, cunoscute drept “firme de casă” au fost denunțate de mai multe ori în ședințele publice.

Rămâne doar să urmărim ceea ce se va întâmpla de acum înainte privind activitatea desfășurată de CJ Călărași.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Un indicator “STOP” montat peste noapte în intersecția “5 Călărași”, o nouă bătaie de cap pentru șoferi. Iată ce spune poliția rutieră

STAGIUNEA DE TEATRU începe cu piesa ”DEMNITATE”- luni, 16 septembrie