in

A fost prins în trafic cu cannabis. Totul s-a întâmplat în fața unui liceu din Călărași

Comisarii din cadrul SCCO Călărași, alături de polițiști rutieri și  procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Călăraşi, au surprins în cursul zilei de astăzi, 19 iunie, în municipiul Călărași o femeie din localitatea Roseți  care transporta în autoturismul personal peste 40 grame de canabis. Cel mai probabil, transportul urma să fie valorificat în Călărași.Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași,  au depistat în flagrant un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii au organizat și realizat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Călărași, fiind depistată o persoană care avea asupra sa 25 de grame de cannabis și un cântar de precizie.

În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activității infracționale a persoanei în cauză, a fost efectuată o percheziție domiciliară pe raza localității Roseți, județul Călărași, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate 250 de grame de cannabis, 1 telefon mobil, 1 cântar electronic, 27.000 de lei, 1.150 de euro și 100 de lire sterline.

Astfel, în urma probelor administrate în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 20 iunie a.c., instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO. Consiliul Județean Călărași a inaugurat DJ 306, drumul care face legătura dintre satul Socoalele cu Dragoș Vodă

VIDEO. Accident cumplit pe DN 3B. A încercat să evite un câine și s-a răsturnat cu mașina. Cinci persoane implicate, una a decedat