Connect with us

Politică

Eugen Mihai candidează la Primăria Jegălia! Candidatul PSD are perspective promițătoare pentru locuitorii comunei

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Astăzi a avut loc o conferință de presă a Organizației Județene PSD, în cadrul căreia au fost anunțați candidații la primăriile din șase localități ale județului Călărași. Ultimul care a fost prezentat a fost Eugen Mihai, care va reprezenta Partidul Social Democrat în cursa electorală pentru conducerea Primăriei Comunei Jegălia. 

Alegerile locale, în care vor fi aleși primarii, se vor desfășura pe 9 iunie 2024, iar PSD și-a ales cu atenție reprezentanții. Printre aceștia se numără și Eugen Mihai, care, de profesie, este inginer agronom. În plus, acesta este și antreprenor, întrucât deține o mică afacere în comuna Jegălia, de unde provine.

Astfel, având în vedere că Jegălia este localitatea lui de baștină, candidatul a adus în prim-plan faptul că are „rădăcini foarte adânci în lumea satului”. În acest sens, Eugen Mihai a vrut să dea de înțeles că este la curent cu problemele și nevoile localnicilor, întrucât este unul de al lor și privește neregulile din aceeași perspectivă cu ei.

De asemenea, în discursul său, candidatul PSD a explicat că, dacă va fi ales ca primar al comunei Jegălia, se va implica profund în rezolvarea problemelor și, mai mult decât atât, va face tot posibilul să le ofere un viitor promițător tinerilor din comunitate.

Advertisement

„Doresc să-mi aduc aportul în dezvoltarea viitoare a comunei noastre, doresc ca și copiii noștri să își dorească, la rândul lor, să trăiască, în acest sat și să se bucure așa cum m-am bucurat și eu și cum mă bucur, în continuare, de faptul că trăiesc aici, vă mulțumesc”, a declarat Eugen Mihai, în cadrul conferinței de presă.

Politică

VIDEO. Vasile Iliuță îl susține pe Marian Pavel (PSD) pentru Primăria Budești

Published

on

Marian Pavel lansează candidatura pentru Primăria Budești într-un eveniment de amploare alături de Vasile Iliuță.

Președintele CJ Călărași, Vasile Iliuță, sprijină cu entuziasm candidatura lui Marian Pavel pentru conducerea orașului Budești  Într-un eveniment plin de entuziasm și susținere, Marian Pavel și-a oficializat candidatura pentru funcția de primar al Budesti. Lansarea sa a fost marcată de prezența lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, care a exprimat sprijinul ferm al organizației pe care o conduce pentru aspirațiile și proiectele. 

Continue Reading

Politică

VIDEO. Daniel Florea (AUR) despre corupția din județul Călărași “Trebuie să scăpăm de această situație”

Published

on

Continue Reading

Politică

Alegeri locale 2024: PSD Călărași crede că nu are contracandidați puternici

Published

on

Urmăriți știrile Călărașipress.ro pe Whatsapp

Conferința de presă organizată la sediul PSD Călărași joi, 18 martie, a fost un prilej de analiză asupra peisajului politic local, în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie. Președintele PSD Călărași, Vasile Iliuță și administratorul public al CJ Călărași, Bogdan Mihai, au adus în discuție atât strategia partidului pentru alegeri, cât și perspectivele competiției electorale.

Bogdan Mihai a subliniat că PSD Călărași nu consideră că are adversari serioși în cursa electorală. „În ceea ce privește competiția electorală care urmează, realitatea este că nu avem adversari. Adversarii noștri sunt cam triști. Unii și-au părăsit funcțiile și mă refer aici la fostul prefect. Oricine vine pe acest post va face treabă mult mai bună ca el. A fost incompetent total. În rest, toate organizațiile pe care le avem sunt cu arma la picior și mai câștigăm cel puțin zece primării, a declarat vicepreședintele PSD Călărași – Bogdan Mihai.

La rândul său, Vasile Iliuță a fost pus în fața întrebărilor legate de contracandidații la Consiliul Județean Călărași. Acesta a atras atenția asupra prezenței unor candidați proveniți din București, pe care i-a caracterizat drept străini pentru realitățile locale. Potrivit lui Iliuță, aceștia nu aspiră la câștigarea alegerilor locale din 9 iunie, ci urmăresc să-și asigure poziții privilegiate pentru viitoarele alegeri parlamentare.

În acest context, el a subliniat că numărul crescut al contracandidaților la funcția de primar, precum și la alte funcții locale, sporește șansele primarului în exercițiu, Marius Dulce. Potrivit lui Iliuță, voturile nemulțumiților se vor împărți între acești contracandidați, consolidând poziția lui Dulce pentru un nou mandat la Primăria Călărași.

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate