in

Ekrem Oltay şi Andrei Zete au semnat cu Dunărea Călărași

Înaintea plecării în Bulgaria, acolo unde Dunărea Călărași va efectua un stagiu de pregătire de circa două săptămâni la Bansko, oficialii echipei au mai perfectat două transferuri. Este vorba despre tinerii Ekrem Levent Oltay şi Alexandru Andrei Zete.

Ekrem Oltay, născut pe 3 aprilie 2000, este fundaş dreapta şi a evoluat în echipa de juniori Dinamo Bucureşti U19 care l-a împrumutat la Călăraşi pentru un sezon. În vârstă de 19 ani pe care i-a împlinit pe 29 ianuarie, Andrei Alexandru Zete este mijlocaş lateral şi a evoluat ultima oară la CS U Craiova. Va îmbrăca tricoul Dunării pentru următorii trei ani.

Sub conducerea lui Cristian Pustai, Dunărea Călăraşi i-a mai transferat pe Alessandro Caparco (portar – Concordia Chiajna), Alin Mutu (fundaş – Aerostar Bacău), Cristian Raiciu (mijlocaş – Pandurii) şi Tha’er Bawab (atacant – Concordia Chiajna). Împrumutat la Luceafărul Oradea în urmă cu un an, mijlocaşul Gabriel Preoteasa (23 de ani va împlini pe 22 iulie) a revenit la Călăraşi, alăturându-se lotului condus de Cristian Pustai.

sursa: afcdunareacalarasi.ro

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

NOAPTEA ALBĂ A MUZICII FOLK

Alţi doi tineri jucători vor juca la Călăraşi