in

Primăria Călărași taie pomi cu servicii ce costă peste un miliard lei vechi. Vezi sumele plătite

125.453,14 lei, suma plătită de Primăria Călărași pentru tăierea pomilor în anul 2018.  

Nu credeam că se poate ajunge atât de departe cu “dezvoltarea” asta “durabilă”. Orașul arată cum arată, iar cei ce se află la conducerea administrației visează la piste pentru biciclete, stații de metrou și caramele care cresc pe marginea drumului. Citeam zilele trecute un articol ce făcea referire la sumele pe care Primăria Călărași le plătește către o societate comercială din Călărași care se ocupă aproape în fiecare an de tăiere, toaletarea și scoaterea rădăcinilor pomilor din municipiul nostru. În articol erau menționate sumele alocate acestor servicii în perioada  2012 – 2019. Citești și nu-ți vine să crezi! S-a început lejer – anul 2012 – aproape o jumătate de miliard de lei vechi (49.830,19 lei). Anul următor, în 2013 suma aproape s-a triplat – (127.586,78). Gurile rele spun că cei din primărie ar fi plătit și servicii de scormonit după râme. Nu asta e important, ci faptul că Primăria Călărași deține în subordinea sa un serviciu competent pe care ar putea să-l folosească pentru a tăia, toaleta și scoate rădăcini sau râme pentru pește. De ce nu face asta? Oare să existe vreun interes pe undeva?

Strada Grivița( mun. Călărași) – în proces de reabilitare

Din stradă lucrurile se văd mai clar. Oamenii sunt nemulțumiți de modul în care primarul Drăgulin decide să taie pomii din Călărași. Din primăvară și până în prezent pe rețele de socializare apar zeci, sute de fotografii cu modul excesiv în care s-a realizat tăierea pomilor. Mai jos vedeți sumele pe care PMC le-a plătit în perioada 2012 până în prezent.

Tăierile sunt posibile pentru că din evidențele Primăriei, municipiul nostru minunat are un excedent de 4,51 metri patrați de spații verzi / locuitor. În fotografii tăierile de arbori de pe str Grivița…

Tăierile au fost comunicate cetățenilor prin ziarul Observator din 11 oct. 2018. Nu se știe câți cetățeni au cumpărat ziarul spre a se informa. Consilierii locali de la partidele politice au votat pentru tăierea arborilor de pe B-dul Nicolae Titulescu, în numele realizării unui grandios proiect al primarului Drăgulin de amenajare…peisagistică.  Cei care sau opus acestui proiect au fost consilierii locali ai partidului social democrat Călărași. Considerentele tăierilor de arbori rezultă din comunicarea atașată.

PS: Domnule primar Drăgulin, să nu uitați să îi sunați pe cei care îmi dau like-uri pe Facebook să-i certați! Ha!

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PROGRAM CINEMA 3D/2D CĂLĂRAȘI -07 iunie – 11 iulie 2019

Ziua Copilului a fost sărbătorită și în localitatea Gălbinași