in

Eduard Grama îl pune la punct pe deputatul Emil Dumitru

“N-am înțeles exact dacă domnul Dumitru se adresează adulților sau preșcolarilor”

Tensiunile politice sunt în floare la Călărași. Unii din politicieni încă n-au terminat campania electorală, iar frustrarea că pot fi tăvăliți cu propriile greșeli, îi agită destul de tare.

Ziarul Ediția.eu a publicat o declarație de presă făcută de administratorul Primăriei Călărași, Eduard Grama, care l-a pus la punct cu o replică destul de dură pe deputatul PNL Emil Dumitru care s-a simțit nevoit să facă aprecieri despre administrația publică locală și județeană…

Municipiul Călărași s-a aflat sub administrație PNL timp de 12 ani.

Județul Călărași a fost condus de liberalul Răducu George Filipescu timp de mulți ani iar efectele intereselor acestor politiceni se observă foarte ușor în județ….

Actualul deputat al PNL Călărași, Emil Dumitru a ieșit public cu anumite afirmații legate de actuala administrație a județului Călărași atacând la “baionetă” în războiul său politic. Eduard Grama, actualul administrator public din cadrul Primăriei Călărași l-a pus la punct printr-o declarație oferită pentru editia.eu pe președintele interimar al PNL Călărași, Emil-Florian Dumitru.

“N-am înțeles exact dacă domnul Dumitru se adresează adulților sau preșcolarilor. Nu ne poate minți acest neavenit că vor face lucruri mărețe când PNL a fost la guvernarea Călărașiului 12 ani! Ani în care spitalul era plin de gândaci, când nu aveam drumuri, când nu exista implicare pentru turism“, a afirmat pentru editia.eu, Eduard Grama.

Emil Dumitru este “liderul” PNL Călărași însă “ieșirile” sale necontrolate îl vor costa. În PNL Călărași este o “forfotă” mare și susținătorii lui Dumitru sunt din ce în ce mai puțini pe zi ce trece.

Nu era nimic! Decât un păstor care dicta! Acum i-au rămas oile la butoane.
Să fim rezonabili! Domnul Emil Dumitru trebuie să priceapă o dată pentru totdeauna (și m-aș bucura să-i sesizez această sclipire) că oamenii nu mai votează partidul. Oamenii votează oameni! Pe cei care știu să asculte, care fac, care se zbat ca lucrurile să funcționeze. Politica asta a arătatului cu degetul spre altul, când tu nu ai fost în stare de nimic nu merge! Poate la Chiselet! Aici e reședință de județ! Să-și lase cizmele de declarații la intrarea în oraș data viitoare”, a mai spus Grama pentru Ediția.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Protest autorizat în Călărași pentru 3 Aprilie 2021

Firmă de transport angajează șoferi profesioniști cat. C+E