in ,

EcoProvocarea – din nou în acțiune! O echipa de 35 de elevi au strâns deșeurile din diverse localități din jud. Călărași

Clubul ecOprovocarea din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” are o echipa activa, care a realizat multe activitati in vederea protejarii mediului inconjurator. Echipa de igienizare, coordonata de Bobirnac Monica-Andreea (clasa a XI-a) s-a ocupat de strangerea deseurilor din diverse locatii ale orasului Calarasi, precum si comunele Roseti, Tonea si Stefan Voda, de unde s-au strans peste 200 de saci.

Membrii echipei, Achim Madalina, Ciornei Alexandra, Chidesa Antonia, Dinca Cristiana, Stoian Elena, Hututui Catalina, Iosif Andreea, Micu Mihai, Moise Elena, Panciu Bogdan, Scintei Luciana, Sotir Oana, Toma Daniela, Serban Valentina, Velicu Andera, Stefan Visarion, au dat dovada de spirit de echipa si initiativa in fiecare activitate organizata.

Membrii clubului ecOprovocarea LTME doresc sa instiinteze publicul de factorii negativi ale deseurilor aruncate in locuri necorespunzatoare si spera ca prin actiunile lor sa sensibilizeze publicul in legatura cu mediul inconjurator. Acestia doresc ca proiectul ecOprovocarea sa continue in viitor pentru a avea sansa de a schimba ceva in comunitatea lor.

Pe langa numeroasele igienizari, ei au desfasurat si campanii de constientizare prin care au atras atentia colegilor asupra problemelor de natura ecologica cu care se confrunta orasul.

„Asteptam cat mai mulți liceeni de anul viitor in clubul nostru!”

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Acțiuni ale Inspectoratului de Poliție Județean Călărași în două zile – aproximativ 30 de infracțiuni și au aplicat 217 sancțiuni contravenționale

Poliția Locală Călărași a aplicat, în primele 4 luni ale anului, 675 de sancțiuni contravenționale