Connect with us

Breaking News

EcoProvocarea – din nou în acțiune! O echipa de 35 de elevi au strâns deșeurile din diverse localități din jud. Călărași

Published

on

Clubul ecOprovocarea din cadrul Liceului Teoretic „Mihai Eminescu” are o echipa activa, care a realizat multe activitati in vederea protejarii mediului inconjurator. Echipa de igienizare, coordonata de Bobirnac Monica-Andreea (clasa a XI-a) s-a ocupat de strangerea deseurilor din diverse locatii ale orasului Calarasi, precum si comunele Roseti, Tonea si Stefan Voda, de unde s-au strans peste 200 de saci.

Membrii echipei, Achim Madalina, Ciornei Alexandra, Chidesa Antonia, Dinca Cristiana, Stoian Elena, Hututui Catalina, Iosif Andreea, Micu Mihai, Moise Elena, Panciu Bogdan, Scintei Luciana, Sotir Oana, Toma Daniela, Serban Valentina, Velicu Andera, Stefan Visarion, au dat dovada de spirit de echipa si initiativa in fiecare activitate organizata.

Membrii clubului ecOprovocarea LTME doresc sa instiinteze publicul de factorii negativi ale deseurilor aruncate in locuri necorespunzatoare si spera ca prin actiunile lor sa sensibilizeze publicul in legatura cu mediul inconjurator. Acestia doresc ca proiectul ecOprovocarea sa continue in viitor pentru a avea sansa de a schimba ceva in comunitatea lor.

Pe langa numeroasele igienizari, ei au desfasurat si campanii de constientizare prin care au atras atentia colegilor asupra problemelor de natura ecologica cu care se confrunta orasul.

„Asteptam cat mai mulți liceeni de anul viitor in clubul nostru!”

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole