in

Dumitru Coarnă: Înlăturarea Guvernului Cîțu este iminentă

Deputatul Partidului Social Democrat, Dumitru Coarnă, transmite că cea mai sănătoasă ieșire din criza politică actuală o reprezintă declanșarea alegerilor anticipate. Politicianul asigură că PSD va vota orice moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament și subliniază ideea că miza nu o reprezintă autorul moțiunii, ci votul din Parlament care determină căderea Guvernului Cîțu, un guvern care a provocat haosul economic și social din România, scrie deputatul pe Facebook.

PSD insistă asupra parcurgerii tuturor procedurilor constituționale pentru organizarea alegerilor anticipate, cu scopul de a asigura învestirea unui nou guvern cu legitimitate și susținere populară.

Iată declarațiile domnului Dumitru Coarnă pe Facebook:

Toți parlamentarii PSD vor vota orice moțiune de cenzură care se va dezbate în Parlament. Prioritatea maximă a cetățenilor este înlăturarea acestui guvern, care a provocat haosul economic și social din România, fiind deci mai puțin important cine redactează și cine depune moțiunea.

 Miza NU e textul sau autorul moțiunii, ci VOTUL din Parlament care să determine căderea Guvernului Cîțu.

PSD nu va susține niciun guvern minoritar condus de unul dintre partidele din actuala coaliție.

PSD nu va lua parte și nu va susține niciun guvern de uniune națională condus de unul dintre partidele din actuala coaliție.

După înlăturarea Guvernului Cîțu, care este iminentă, PSD va avea o propunere de prim-ministru și va accepta să participe la un viitor guvern, doar dacă această propunere va fi validată de Președintele României.

PSD consideră că cea mai sănătoasă ieșire din criza politică  o reprezintă declanșarea ALEGERILOR ANTICIPATE.

În acest sens, PSD insista să ceară președintelui și celorlalte partide parlamentare parcurgerea cât mai rapidă a tuturor procedurilor constituționale pentru organizarea alegerilor anticipate, care să asigure învestirea unui nou guvern cu legitimitate și susținere populară.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Unirea | Ciprian Olteanu: Suntem pregătiți pentru a începe anul școlar. VIDEO

Au demarat lucrările de modernizare a locului de joacă situat în Parcul Central