Connect with us

Breaking News

Dragubește românește – TSD Călărași

Published

on

Pe 24 februarie, zi de poveste românească a Iubirii, TSD Municipiul Călărași vă invită să #dragubim împreună pe platoul ORIZONT!
Dragobetele constituie un pretext minunat pentru a ne reîntoarce gândurile și sufletele către valorile autentice românesti!!

#Dragubind, sărbătorim iubirea bunicilor şi a străbunilor noştri, cei care au creat cea mai frumoasă civilizaţie rurală a Europei.
Dragobetele este simbolul #nostru#alMeu#alTău, el ne amintește de puterea iubirii de a schimba lumea, de a restabili echilibrul, frumosul, creativitatea, sensul.

DRAGUBEŞTE ROMÂNEŞTE alături de noi!!
Vă aşteptăm cu multe surprize şi premii extrase la tomobola #dragubiţilor.
PREMII TOMBOLĂ:
PREMIUL I:#WEEKEND LA MUNTE PENTRU 2 CUPLURI
PREMIUL II:#OCINĂROMANTICĂ-RESTAURANT PODUL 4
PREMIUL III: #UNTORT SIMBOL

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Breaking News

VIDEO. Scăpări de gaze pe Varianta Nord din Călărași

Published

on

O nouă alertă duminică noapte în Călărași pentru pompierii militari. 

Un nou apel prin 112 a mobilizat mai multe echipaje de intervenție din structura CBRN a ISU Călărași, care au fost solicitate sa intervină pe Varianta Nord a municipiului Călărași, unde un salariat al Cimitirului Sf. Lazar a sesizat un miros puternic de gaze.

Intervenția este în dinamica la acest moment.

Continue Reading

Cele mai accesate articole