in

Doi ani de la dispariția tânărului Dorin Marcu. Autoritățile nu au răspunsuri pentru familie

Doi ani de la dispariția lui Dorin Marcu. Doi. În noaptea de 20/21 octombrie 2019 baiatul a plecat  din locuința unui prieten după ce s-a certat cu iubita prin telefon. Familia trăiește o adevărată dramă. Prietenii au făcut eforturi și au făcut căutări organizate pe drumurile pe care mașina tânărului a fost surprinsă de camere video. Fratele cel mare al baiatului dispărut, Marian Marcu, ne-a contactat la momentul dispariției pentru a cere ajutor tuturor. Iată ce spunea acesta în urmă cu 2 ani:

DISPARIȚIE ÎN CONDIȚII BIZARE

Băiatul din Lehliu Gară a dispărut fără urmă în noaptea de 20/21 noiembrie 2019, la scurt timp după ce a părăsit locuința unui prieten din Dor Mărunt, unde și-a petrecut timpul  înaintea dispariției. Tânărul a plecat din casa amicului după ce a avut o discuție aprinsă la telefon cu iubita lui, care se afla în internatul unui liceu din municipiul Călărași. Potrivit lui Marian Marcu, fratele băiatului dispărut, între cei doi a apărut un conflict din cauza unor cuvinte vulgare folosite de iubita lui. Băiatul nu ar fi fost de acord cu un astfel de limbaj și de aici ar fi pornit cearta. Ulterior, tânărul a dispărut subit, dispariţia fiind anunţată de tatăl său, în ziua următoare. Mai multe echipe de oameni din localitate, rude, prieteni și cunoscuți au pornit în căutarea tânărului, fiind verificate zonele din apropierea localității Dor Mărunt, dar și drumul de legătură dintre Dragoș Vodă și Cuza Vodă, insă fără rezultat. Ultima locație a tânărului dispărut a fost dată în localitatea Dragalina, județul Călărași. – spune fratele dispărutului, Marian Marcu

Praf pe dosar. Autoritățile nu au aflat nimic.

Polițiștii au desfășat activități pentru găsirea băiatului din comuna Dor Mărunt, județul Călărași, care a plecat de la domiciliu, însă fără rezultate. Marcu Dorin a plecat din localitatea Dor Mărunt, în jurul orei 03:00, la volanul autoturismului marca Citroen C3 cu numărul de înmatriculare AR 77 RAL, într-o direcție necunoscută, iar de la acea data nu a mai luat legătura cu membrii familiei și nu a mai putut fi contactat.
2.3 3 votes
Article Rating

What do you think?

-1 points
Upvote Downvote

Total votes: 1

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 100.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Grădiștea: Primarul Vasile Matei, despre proiectul noului sediu al primăriei și continuarea investițiilor

Programul de 1 Decembrie la Călărași