in

Deputatul Dumitru Coarnă: “Distrugerea sistemului public de sănătate, un plan bine pus la punct”

17.04.2021

Dumitru Coarnă: Distrugerea sistemului public de sănătate, un plan bine pus la punct. Spitalul Foişor este doar un episod din acest plan malefic. Românii sunt din nou pioni pe tabla de şah a Coaliţiei

În declaraţia politică susţinută în Parlament în 14 aprilie 2021, deputatul PSD, Dumitru Coarnă, şi-a exprimat indignarea cu privire la modalitatea în care Coaliţia a gestionat cazul spitalului Foişor.

Deputatul consideră măsura dispusă ca fiind una aberantă, având în vedere faptul că spitalul este specializat pe ortopedie şi nu are niciun fel de dotare specifică afecţiunilor respiratorii şi tratării eficiente a pacienţilor afectaţi de Covid.“Când credeam că INCOMPETENȚA e boala de care suferă în mod constant Coaliţia, aflăm că principala maladie a celor care ne conduc şi cauza îmbolnăvirii societăţii româneşti este de fapt CORUPȚIA. Apar la lumină şi motivele reale pentru care s-a ordonat mascarada de la spitalul Foişor, respectiv evacuarea forţată cu jandarmii a bolnavilor, noaptea ca hoţii”, a declarat deputatul PSD, Dumitru Coarnă.Ceea ce nu se spune este că în spital au fost făcute de primărie, în mandatul 2016-2020, investiţii de 50 de milioane de euro. Spitalul este extrem de performant, este singurul specializat doar pe ortopedie la nivel de ţară. De asemenea, spitalul are singura bancă funcţională de ţesut osos din România, pentru că celelalte două spitale, Colentina şi Grigore Alexandrescu, nu mai au acreditare. Acreditarea de la Foişor a expirat pe 12 aprilie 2021, astfel că ea nu mai poate fi reînnoită, exact ca în cazul acreditării transplantului de plămâni la spitalul Sf. Maria.“Care este strategia? La prima vedere crezi că asişti la o piesă de teatru dramatic, în care avem nişte politicieni care pun jos spital după spital, pentru ca pacienţii să se orienteze spre sistemul privat de sănătate. Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, este doar o marionetă în acest scenariu trist, iar USR-PLUS joacă extrem de periculos pe tabla de şah a puterii”, a sintetizat deputatul PSD.“Dacă ce s-a întâmplat la Foişor se petrecea pe vremea PSD-ului, toţi, în frunte cu premierul, ar fi plecat acasă de îndată. Dar să nu uităm că această guvernare vine după o lungă perioadă de pregătire, în care păpuşarii au tras sforile şi au subjugat justiţia prin subordonarea completă a parchetului, astfel ca cei în cauză (păpuşarii şi păpuşile) să nu poată fi traşi la răspundere indiferent de natura acţiunilor săvârşite”, a subliniat deputatul PSD.“Asistăm la un plan de distrugere a ţării foarte bine elaborat! Spitalul Foişor este doar un episod din acest plan malefic, în care viaţa românilor este ultimul lucru care contează!”, a susţinut deputatul Dumitru Coarnă în finalul declaraţiei sale politice.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Primarul Vasile Aurel, nemulțumit de Vasile Iliuță pentru alocarea a 0 lei comunei Jegălia

Proiect: Gaze naturale pentru comuna Borcea