in

Dedeman vine la Călărași și ridică un nou magazin

Dedeman ridică la Călărași un nou magazin

Dedeman, cel mai mare retailer specializat in bricolaj, companie detinută de către antreprenorii romani Dragoș si Adrian Pavăl, pregatește una dintre cele mai importante mutari pe piața de bricolaj din județul Călărași. După Kaufland, Lidl şi Brico Depot, vine şi Dedeman la Călăraşi! Reprezentaţii Dedeman au cumpărat terenul prin 2016, iar acum lucrează la ridicarea construcției. Șantierul funcționează la foc automat, echipe de muncitori care lucrează în ture de zi și de noapte, iar diferențele sunt vizibile cu fiecare zi.

Locuri de muncă pentru călărășeni și nu numai

Noul magazin va crea în jur de 200 de locuri de muncă pentru Călărași. Experiența celor 25 de ani a doi afaceriști ce dețin cele 48 de magazine deja ridicate în țară se observă cu ușurință, iar oportunitățile oferite de aceștia sunt de apreciat. Dedeman s-a axat mai mult pe dezvoltare în orașele mai mici. Pun la dispoziție în jur de  45.000 de produse, iar numărul salariaților este estimat a fi în jurul cifrei de 10.000 de persoane. Magazinul din Calarasi va fi inaugurat in luna septembrie.

În Călăraşi singurul retailer de bricolaj modern prezent este Brico Depôt.
4.5 2 votes
Article Rating

What do you think?

-5 points
Upvote Downvote

Total votes: 7

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 14.285714%

Downvotes: 6

Downvotes percentage: 85.714286%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

S-a încheiat o nouă zi de căutari pe Borcea, fără rezultat. Scafandrii nu au dat de băiatul dispărut, sâmbătă, posibil înecat

Donalam Călărași a finalizat o investiție de 4 milioane euro într-un echipament special de tratare a barelor de oțel