Connect with us

Breaking News

Culturism: Sportivi călărășeni, premiați la campionatul național zonal

Published

on

Presedintele clubului sportiv Fortus Calarasi va aduce la cunostinta rezultatele obtinute de sportivii nostri la etapa de zona a campionatelor nationale de culturism desfasurata la Ploiesti sambata 28 aprilie 2018.
 
La startul acestui eveniment au fost prezenti peste 100 de sportivi din partea de sud a tarii (din București si județele: Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea ) .
 
Clubul sportiv Fortus Calarasi a facut deplasarea la Ploiesti cu un numar de 9 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :
 
FILIP ADRIAN-GEORGE loc I categ +75 kg culturism seniori
 
ARPASANU VIOREL-IONEL loc I categ open fitness juniori
 
TAMASAN FLORIN loc II categ +75 kg culturism juniori mari
 
BĂDIȚĂ CATALIN-MARIAN loc II categ +75 kg culturism juniori mici
 
DUMITRU NICOLETA loc III categ open bikini fitness senioare
 
ARPASANU LUCIAN-FLORIN loc III categ 70 kg culturism juniori mari
 
PETCU GEORGIAN loc III categ 70 kg culturism juniori mici
 
PARASHIV LAURENTIU loc IV categ 70 kg culturism juniori mari
 
BOLDINOG GABRIELA loc V categ open bikini fitness junioare
 
In urma rezultatelor foarte bune obtinute de sportivii nostri, ARPASANU VIOREL-IONEL si TAMASAN FLORIN au fost selectionati in lotul ce va reprezenta Romania la Balcaniada din acest an ce se va desfasura in perioada 18-20 mai in Romania la Turnu Severin.
 
Le multumesc sportivilor pentru munca depusa, seriozitatea, abnegatia in pregatire si le doresc succes la toate competitiile la care vor concura in anul 2018.
 
De asemeni doresc sa multumesc tuturor celor ce ma ajuta in sprijinirea si mediatizarea acestui sport.
 
 
 
Nelu Basfalion
Presedinte CS Fortus

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Tânăr din Oltenița, prins drogat la volan. Poliția a deschis un dosar penal

Published

on

Dosar penal întocmit pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive

La data de 28 septembrie a.c., în jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Oltenița au oprit pentru control, pe o stradă din municipiu, un autoturism, condus de un tânăr, de 18 ani.

În urma controlului, acesta a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

 

Continue Reading

Breaking News

Incendiu de proporții la un centru de dezmembrări din Călărași

Published

on

Un incendiu devastator a izbucnit astăzi la ora 15:00 pe Varianta Nord din Călărași, la un centru de dezmembrări auto. Peste 12 autoturisme au fost distruse complet.

La fața locului, pompierii din cadrul ISU Călărași au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge flăcările. Echipajele de intervenție au reușit să localizeze incendiul și se află în plină acțiune pentru lichidarea acestuia.

Continue Reading

Breaking News

Utilaje agricole și sisteme GPS furate. Polițiștii descind în peste 40 de locații

Published

on

Astăzi, polițiștii din Inspectoratul de Poliție Județean Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lehliu-Gară, desfășoară 41 de percheziții în diverse județe, printre care Tulcea, Constanța, Brăila, Vaslui, Iași, Neamț, Brașov, Satu Mare, Dâmbovița, Dolj, Mehedinți și Prahova, vizând indivizi suspectați de comiterea de furturi calificate din societăți comerciale.

Conform cercetărilor efectuate, mai mulți indivizi ar fi săvârșit multiple infracțiuni de furt calificat din societăți comerciale agricole în intervalul 2021-prezent, în care ar fi furat echipamente GPS și utilaje agricole. Procurorii vor pune în aplicare 6 mandate de aducere, iar persoanele respective vor fi aduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași pentru interogatorii.

Operațiunea a beneficiat de suportul specializat al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română și a implicat polițiști din diverse unități, precum Serviciul de Investigații Criminale, Poliția Orașului Fundulea, Poliția Orașului Lehliu Gară, Poliția Municipiului Călărași, Poliția Municipiului Oltenița, Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Criminalistic, și Biroul pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

De asemenea, au fost implicați polițiști din județele Tulcea, Constanța, Brăila, Vaslui, Iași, Neamț, Brașov, Satu Mare, Dâmbovița, Dolj, Mehedinți și Prahova, împreună cu luptătorii Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale.

Continue Reading

Cele mai vizualizate