Connect with us

Breaking News

Culturism: Sportivi călărășeni, premiați la campionatul național zonal

Published

on

Presedintele clubului sportiv Fortus Calarasi va aduce la cunostinta rezultatele obtinute de sportivii nostri la etapa de zona a campionatelor nationale de culturism desfasurata la Ploiesti sambata 28 aprilie 2018.
 
La startul acestui eveniment au fost prezenti peste 100 de sportivi din partea de sud a tarii (din București si județele: Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea ) .
 
Clubul sportiv Fortus Calarasi a facut deplasarea la Ploiesti cu un numar de 9 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :
 
FILIP ADRIAN-GEORGE loc I categ +75 kg culturism seniori
 
ARPASANU VIOREL-IONEL loc I categ open fitness juniori
 
TAMASAN FLORIN loc II categ +75 kg culturism juniori mari
 
BĂDIȚĂ CATALIN-MARIAN loc II categ +75 kg culturism juniori mici
 
DUMITRU NICOLETA loc III categ open bikini fitness senioare
 
ARPASANU LUCIAN-FLORIN loc III categ 70 kg culturism juniori mari
 
PETCU GEORGIAN loc III categ 70 kg culturism juniori mici
 
PARASHIV LAURENTIU loc IV categ 70 kg culturism juniori mari
 
BOLDINOG GABRIELA loc V categ open bikini fitness junioare
 
In urma rezultatelor foarte bune obtinute de sportivii nostri, ARPASANU VIOREL-IONEL si TAMASAN FLORIN au fost selectionati in lotul ce va reprezenta Romania la Balcaniada din acest an ce se va desfasura in perioada 18-20 mai in Romania la Turnu Severin.
 
Le multumesc sportivilor pentru munca depusa, seriozitatea, abnegatia in pregatire si le doresc succes la toate competitiile la care vor concura in anul 2018.
 
De asemeni doresc sa multumesc tuturor celor ce ma ajuta in sprijinirea si mediatizarea acestui sport.
 
 
 
Nelu Basfalion
Presedinte CS Fortus

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Incendiu de proporții în Călărași: Două hectare de vegetație ard puternic

Published

on

Un incendiu de proporții a izbucnit în această după-amiază pe DN21, la ieșirea din municipiul Călărași, în dreptul unui magazin de bricolaje. Incidentul, care a început în jurul orei 16:00, a cuprins mai multe hectare de teren cu vegetație.

La fața locului, Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) al județului Călărași a mobilizat două autospeciale de intervenție, dotate cu apă și spumă, pentru a stinge flăcările care se răspândesc rapid.

În același timp, polițiștii au oprit circulația rutieră pe DN21 pentru a permite autospecialelor de intervenție să acționeze eficient și pentru a asigura zona.

Misiunea pompierilor este în dinamică, aceștia luptându-se contracronometru pentru a limita pagubele și pentru a împiedica extinderea focului către zonele locuite. Până în acest moment, nu au fost raportate victime.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

King Julien, maimuța lemur sechestrată într-o clădire abandonată din Călărași, a ajuns din nou la Grădina Zoologică

Published

on

Un incident neobișnuit a avut loc recent în Complexul de Agrement ZOO Călărași, unde doi indivizi au reușit să pătrundă în habitatul maimuțelor de tip lemur și să sustragă un exemplar. Incidentul a avut loc în cursul zilei de joi, 13 iunie.

Conform primelor informații, furtul a fost comis de doi tineri din municipiul Călărași, care au reușit să pătrundă neobservați în zona lemurilor și să fure un exemplar prețios. Pe piața neagră, astfel de animale sunt extrem de valoroase, prețul unui lemur variind între 5.000 și 7.000 de euro.

După ce au realizat dispariția lemurului, angajații ZOO Călărași au anunțat imediat poliția. În urma unei intervenții rapide, polițiștii au reușit să identifice locația în care era ascunsă maimuța – o clădire abandonată din cartierul Livada al municipiului Călărași. Animalul a fost găsit legat la picioare și abandonat, dar, din fericire, într-o stare relativ bună de sănătate.

Investigațiile poliției au dus la identificarea unuia dintre autori, Curt Francesco Ionuț, un tânăr de 18 ani din municipiul Călărași. Acesta a fost asistat în comiterea infracțiunii de un alt tânăr. Ambii sunt acum cercetați de procurori pentru faptele lor.

Advertisement

Continue Reading

Breaking News

Județul Călărași sub un nou cod galben de vreme rea

Published

on

LInspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Călărași a transmis un nou cod galben de vreme rea, valabil astăzi, între orele 12:00 și 23:00.

Potrivit avertizării, județul Călărași se va confrunta cu instabilitate atmosferică accentuată, manifestată prin descărcări electrice frecvente, intensificări ale vântului cu viteze cuprinse între 55 și 70 km/h, vijelii și averse torențiale.

De asemenea, sunt posibile căderi de grindină și acumulări semnificative de apă, cantitățile de precipitații estimându-se între 20 și 30 l/mp, cu valori izolate de până la 50 l/mp.

Advertisement
Continue Reading

Cele mai vizualizate