Connect with us

Breaking News

Culturism: Sportivi călărășeni, premiați la campionatul național zonal

Published

on

Presedintele clubului sportiv Fortus Calarasi va aduce la cunostinta rezultatele obtinute de sportivii nostri la etapa de zona a campionatelor nationale de culturism desfasurata la Ploiesti sambata 28 aprilie 2018.
 
La startul acestui eveniment au fost prezenti peste 100 de sportivi din partea de sud a tarii (din București si județele: Argeș, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Ialomița, Ilfov, Mehedinți, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Vâlcea ) .
 
Clubul sportiv Fortus Calarasi a facut deplasarea la Ploiesti cu un numar de 9 sportivi si a obtinut urmatoarele rezultate :
 
FILIP ADRIAN-GEORGE loc I categ +75 kg culturism seniori
 
ARPASANU VIOREL-IONEL loc I categ open fitness juniori
 
TAMASAN FLORIN loc II categ +75 kg culturism juniori mari
 
BĂDIȚĂ CATALIN-MARIAN loc II categ +75 kg culturism juniori mici
 
DUMITRU NICOLETA loc III categ open bikini fitness senioare
 
ARPASANU LUCIAN-FLORIN loc III categ 70 kg culturism juniori mari
 
PETCU GEORGIAN loc III categ 70 kg culturism juniori mici
 
PARASHIV LAURENTIU loc IV categ 70 kg culturism juniori mari
 
BOLDINOG GABRIELA loc V categ open bikini fitness junioare
 
In urma rezultatelor foarte bune obtinute de sportivii nostri, ARPASANU VIOREL-IONEL si TAMASAN FLORIN au fost selectionati in lotul ce va reprezenta Romania la Balcaniada din acest an ce se va desfasura in perioada 18-20 mai in Romania la Turnu Severin.
 
Le multumesc sportivilor pentru munca depusa, seriozitatea, abnegatia in pregatire si le doresc succes la toate competitiile la care vor concura in anul 2018.
 
De asemeni doresc sa multumesc tuturor celor ce ma ajuta in sprijinirea si mediatizarea acestui sport.
 
 
 
Nelu Basfalion
Presedinte CS Fortus

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole