in

Cristian Marin, despre îmbunătățirile aduse Centrului de Asistență Medico-Socială Călărași: Am reușit să finalizăm lucrările de igienizare, am reușit să schimbăm circuitele

Cristian Marin, noul director executiv al Centrului de Asistență Medico-Socială Călărași a arătat în conferința de presă susținută astăzi, 1 aprilie 2021, toate îmbunătățirile pe care a reușit să le realizeze în cadrul instuției pe care o coordonează încă din luna octmbrie 2020. 

  • Circuitele de comunicare dintre personalul TESA și personalul medicat a fost schimbat astfel încât să nu mai existe contact direct între aceștia, scopul fiin de a limita răspândirea COVID-19.
  • Toți cei 25 de beneficiari ai Centrului de Asistență Socială au fost bolnavi de coronavirus și au fost vindecați.
  • Centrul Medico-Social din Vîlcelele a fost finalizat și se așteaptă aprobarea bugetului pentru acordarea unor sume de bani pentru achiziționarea a două rezervoare de gaz necesare centralelor care furnizează căldură și apă caldă.

Cristian Marin, director  al Centrului de Asistență Medico-Socială Călărași În luna Octombrie 2020 am preluat funcția de director al Centrului de Asistență Medico-Socială la Călărași. Fiind pentru prima dată în fața dumneavoastră în calitate de director, vreau să vă furnizez câteva date despre activitatea noastră. Centrul dispune de 25 de paturi, la acest moment, toate fiind ocupate. Vreau să vă spun că avem în mare parte ca beneficiari persoane vârstnice, cu vârste cuprinse între 50 și 96 de ani. Vreau să vă informez că în luna Decembrie 2020, toți beneficiarii centrului au fost infectați cu noul Coronavirus. Din fericire, toți au trecut cu bine peste această boală. Prin această cale, vreau să le mulțumesc colegilor, au depus eforturi deosebite pentru ca beneficiarii să fie îngrijiți. Vreau să vă zic că o parte din personalul medical a fost carantinat în centru timp de 14 zile.

Vă informez că am reușit să finalizăm lucrările de igienizare, am reușit să schimbăm circuitele, astfel încât personalul TESA să nu mai ia contact cu personalul medical și cu beneficiarii. O altă componentă a centrului din Călărași o reprezintă centrul de la Vâlcelele. Acolo așteptăm aprobarea bugetului pentru anul 2021, pentru a demara lucrările de investiție privind alimentarea cu gaze. Acolo este necesară instalarea a două recipiente pentru gaz butan, iar după această lucrare centrul va putea fi dat în folosință.

Vreau să vă mai spun că în calitatea mea de președinte executiv al Tineretului Social Democrat, în această săptămână desfășurăm acțiunea „Donează viață”. Prin această acțiune ne propunem ca peste 50 de persoane tinere prin centrul de transfuzii sanguine Călărași.

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Directorul DGASPC Gheorghe Drăgănică, despre bugetul pentru 2021 și restructurarea centrelor de adulți

TSD Călărași s-a alăturat campaniei “Donează viață!”