in

Cory Gym Călărași organizează cursuri de instructor fitness

La Călăraşi se vor organiza pentru a doua oară cursuri de instructor fitness. Cursurile vor avea loc la Complexul Sportiv CoryGym (str. Rahova, nr. 113, Călăraşi), în perioadele 2 – 4 şi 9-11 iulie. Examenul va fi susţinut în intervalul 23 – 25 iulie.

Federaţia Română de Culturism şi Fitness (FRCF) este instituţia cu cea mai veche tradiţie în organizarea cursului de instructor de fitness, la noi în ţară. De-a lungul anilor, sute de tineri şi nu numai au urmat cursurile organizate de FRCF, făcând astfel primul pas către o ocupaţie nouă, cu un poţential deosebit. Mulţi dintre aceştia se bucură din plin de avantajele absolvirii cursului „Instructor Fitness & Personal Trainer”, organizat de Federaţia Română de Culturism şi Fitness, acesta asigurând acreditare internaţională din partea Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale, fiind recunoscut oriunde în ţările membre ale Uniunii Europene.
Diploma de instructor de fitness este eliberată de Ministerul Muncii, cu valabilitate în toate statele membre UE. Diploma de personal trainer este eliberată de Federaţia Internaţională de Culturism şi Fitness, cu valabilitate world wide (n.r. – în orice stat).
Primul modul este susținut de Daniel Oprea, fost campion naţional şi balcanic, şef al Comisiei Juridice de Disciplină şi Relaţia cu Agenţia Naţională Anti-Doping, antrenor de fitness, predă noțiunile privitoare la anatomia şi fiziologia umană, conceperea antrenamentelor de fitness individualizate, comunicarea cu practicantul, în vederea motivării şi responsabilizarii acestuia. A doua parte a cursului „Instructor Fitness & Personal Trainer” – modulul practic – va fi susţinut de Monica Mureşan, campioană mondială absolută, multiplă campioană europeană, balcanică şi naţională, antrenor de fitness, vicepreşedintele FRCF.
Cursul se va desfăşura numai în weekenduri (vineri, sâmbătă şi duminică), între patru şi cinci ore pe zi, începând cu weekendul 1 – modulul teoretic, apoi weekendul 2 – modul teorie + modul practică, în al patrulea weekend examinare (două ore, teorie şi practică). De asemenea, în cadrul modulului practic se va da şi o evaluare pe parcurs, premergătoare evaluării finale.

Persoanele interesate se pot înscrie telefonic la numărul de telefon 0733/502.843 sau online pe site-ul Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, la adresa de email: contact@frcf.ro,
la secţiunea cursuri/ma inscriu.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Dunărea Călărași pierde și returul barajului cu FC Voluntari și rămâne în Liga 2

Fashion House deschis lângă București. 300 de locuri de muncă pentru călărășeni