in

Consiliul Județean Călărași a rămas fără președinte. Vasile Iliuță acuză instituțiile de abuz de putere

Consiliul Județean Călărași a rămas fără președinte. Marian Stoica, prefectul județului Călărași a emis, în data de 31 iulie 2020, Ordinul privind constatarea încetării de drept, înainte de expirarea duratei normale a acestuia, a mandatului de consilierului județean Vasile Iliuță. 

În Ordin se arată faptul că au fost luate în vedere diferite referate, adrese, memorii, toate depuse în câteva zile la Instituția Prefectului Județului Călărași care l-au covins pe prefectul Stoica Marian să semneze hârtia prin care îl demit pe Vasile Iliuță din funcția de consilier județean…motivarea fiind aceea că Iliuță și-a pierdut calitatea de membru al PNL, pe a cărei listă a fost ales în data de 5 iunie 2016.

Iată Ordinul emis la 31.06.2020

sursa: facebook.com
sursa: facebook.com

Vasile Iliuță nu renunță în această luptă politică și reacționează la scurt timp după apariția Ordinului în spațiul public.  Iliuță consideră că este vorba despre un abuz de putere din partea unor instituții. Iată ce reacție a avut acesta în spațiul public:

“Asistăm astăzi la un abuz de putere din partea unor instituții ale statului care nu ar trebui să fie controlate politic, dar care sunt folosite în interes personal.

Mă voi lupta în continuare cu aceste grupări care au adus județul și municipiul în situația pe care o vedem zi de zi. Răfuielile politice sunt pentru oameni slabi.
Eu prefer să îmi caut dreptatea în justiție atât impotriva instituțiilor cât și a persoanelor semnatare și vă asigur de continuitatea proiectului meu pentru dezvoltarea județului.
Administrație pentru oameni!” – scrie Vasile Iliuță pe o rețea de socializare

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Ciprian Olteanu: “După ziua votării o sa rămânem doar cu cicatricile unei bătălii din care nu ar trebui sa câștige nimeni”

Laurențiu State scoate la lumină neregulile din comuna Luica