in , ,

Clubul Sportiv Fortus Călărași a obținut locul I la prima ediție a cupei mondiale I.F.B.B. la culturism și fitness

Sportivii clubului FORTUS Călărași, au participat în zilele de 24 și 25 noiembrie în Cluj-Napoca la prima ediție a cupei mondiale I.F.B.B. la culturism și fitness. La evenimentu au fost prezenți sportivi din 26 de țări,  în total un număr de 173 participanți.
Reprezentanții României la cupa mondială au ocupat locul I pe națiuni, cu un total de 72 de medalii, dintre care 27 de aur, 25 de argint și 20 de bronz.
Din lotul României au făcut parte si doi sportivi de la Fortus Călărași, Florin Tămășanu și Lucian Arpășanu. În prima zi a concursului sportivii noștri au concurat la categoriile de juniori obtinand rezultate foarte bune, Florin Tămășanu locul II medalie de argint (vicecampion) cat. Cultuirism clasic juniori si Viorel Arpășanu locul III cat. Fitness masculin juniori.
În a doua zi a concursului concurând la aceleasi categorii dar la seniori au obtinut urmatoarele rezultate : Florin Tamasanu locul III categoria culturism games clasic seniori si Viorel Arpasanu locul V categoria fitness masculin seniori.
 
“Sportivii călărașeni au reprezentat cu cinste culorile României în ajunul serbării a 100 de ani de la marea unire . Le mulțumesc și le doresc succes pe mai departe!” – spune Nelu Bașfalion, președintele C.S. FOSTUS Călărași
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Călărași: Un adolescent a fost înjunghiat după ce s-a dus să regleze o ceartă în cartierul Doi Moldoveni

Un colonel din jandarmeria Călărași se crede șef pe stradă. Blochează accesul vecinilor pe stradă în mod intenționat