in

Călărași: Centenar -“gangsterii” și “fasolarii”

Paltoanele de epocă, pălăriile retro și gulere de animale mici de casă cu blană rară au fost scoase la aer de către pesediștii călărășeni marcanți. Portul ochelarilor de soare asezonat cu ținerea în mâini a steagurilor tricolore sau a cocardelor pe piepturile voluminoase ale luptătorilor PSD nu au impresionat mulțimea în acest an.
 
Nici măcar pălăria  în stil Al Capone sau nasturii la două rânduri, sau gulerele ridicate ce aduc aminte de filmele cu gangsteri…Ori părul coafat permanent la un celebru frizer din Călărași sau hainele de lux îmbrăcate de parlamentari au trecut nebăgate în seamă.
Gulerul de țurcană sau vulpe amorțită de frig purtat la gâtul personalităților feminine călărășene nu a mai fost băgat în seamă de mulțime, au contrastat cu îmbrăcămintea purtată de marea parte a populației care a participat la defilare. Plus că președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea s-a îmbolnavit brusc, lipsind de la manifestările organizate în Capitală.
Dintre reprezentanții marcanți ai PSD Călărași a lipsit Ciprian Pandea care a fost să o însoțească pe doamna Dăncilă ca să suporte mai ușor huiduielile publicului, sau pe la ședințele de guvern aflat în pelerinaj prin țară.
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat joi printr-un anunț oficial faptul că nu va participa la niciun eveniment legat de Ziua Națională a României din cauza problemelor de sănătate. Cu toate acestea, premierul țării, Viorica Dăncilă, va fi prezentă la aceste evenimente.

Premierul Viorica Dăncilă s-a aflat, joi, la Alba Iulia, pentru a vizita Monumentul Unirii și pentru a se întâlni cu IPS Irineu, Arhiepiscop de Alba Iulia. În drumul lor spre statuia lui Mihai Viteazul, membrii Guvernului au fost huiduiți de către trecători, care scandau „Demisia!”.

Oficialii și-au continuat însă drumul spre Catedrala Reîntregirii, fără să întoarcă capul la strigătele oamenilor. La un moment dat însă, alți bărbați au strigat în urma lor: „Nenorociților, să vă fie rușine, nulităților! Sunteți nulități toți!”.

Viorica Dăncilă, huiduită la Alba Iulia

Viorica Dăncilă și miniștrii cabinetului său au fost întâmpinați la Alba Iulia cu huiduieli și cereri de demisie

Publicată de Realitatea.NET pe Joi, 29 Noiembrie 2018

Nici autoritățile administrației locale nu s-au lăsat mai prejos: ciucurel purtat la eșarfa edilului se pare că a cântărit greu anul acesta. Aceștia fiind obligați să îndure frigul cu capul gol. Mulțimea prezentă a remarcat pantalonii din mătase și pantofii cu vârf întors. Anturajul PNL a știut să se deosebească anul acesta.

Emoțiile au fost mari pentru liberalii care au așteptat cu nerăbdare terminarea defilării, fiind cu gândul la fasolea servită gratis la restaurantul Intim.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 2

Upvotes: 1

Upvotes percentage: 50.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 50.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Primăria Călărași: Calendarul activităților lunii decembrie ce se vor desfășura sub egida Centenarului

Incendiu puternic pe strada Primăverii. Două locuințe și un autoturism au fost afectate