in

CJCC nu a primit aprobare din partea Primăriei Călărași pentru organizarea de evenimente culturale în Baza Navrom

Virgil Diaconu, managerul Centrului Judeţean de Creaţie şi Cultură Călărași, a solicitat Primăriei Municipiului Călărași, la sfârșitul lunii mai a acestui an, punerea la dispoziție a Bazei Navrom pentru desfășurarea și organizarea evenimentelor culturale. Solicitarea a fost depusă în contextul măsurilor de relaxare discutate și aprobate de președintele Iohannis, intrată în vigoare de la 1 iunie 2020. Așa cum era de așteptat, autoritățile publice locale s-au opus propunerii făcute de mangerul CJCC Călărași.

Răspunsul primit a fost unui negativ.„Baza sportivă Navrom nu va putea fi pusă la dispoziţie pentru organizarea de evenimente cultural – artistice întrucât compartimentarea şi dotprile acesteia sunt destinate competiţiilor sportive şi prin utilizarea acestora în alte scopuri pot fi deteriorate”

Managerul  vorbește într-un inteviu despre faptul că se aștepta la un astfel de răspuns…însă acesta a a luat în calcul o a două variantă. Organizarea de spectacole în aer liber în municipiul Oltenița, în orașele Lehliu Gară și Fundulea, precum și în comuna Borcea.

Pentru locuitorii municipiului reședință de județ, singura șansă de a avea acces la cultură este aceea de a sancționa administrația Drăgulin, trimițând-o acasă! Pe 27 septembrie, călărășenii trebuie să iasă cu toții la vot și să-și aleagă primarul cel mai potrivit: pe Marius Dulce – un om cu adevărat pentru Călărași și călărășeni.” – spune managerul CJCC, Virgil Diaconu

Conducerea CJCC se gândește la organizarea de evenimente în aer liber

Managerul spune că își dorește ca la finele lunii septembrie să poată începe cel puțin spectacolele în aer liber pe arena Navrom.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Societatea REBU Călărași angajează șofer cat. C+E

Gaze naturale pentru comuna Roseți