in

CJ Călărași a încheiat proiectul ,,Îmbunătățirea capacității administrației publice locale de a furniza servicii în baza principiilor de etică, transparență și integritate, cod SIPOCA 452/MySmis 118879

Astăzi, la Hotel Hestia Călărași, s-a desfășurat conferința de închidere a proiectului ,,Îmbunătățirea capacității administrației publice locale de a furniza servicii în baza principiilor de etică, transparență și integritate, cod SIPOCA 452/MySmis 118879″, un proiect finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014 – 2020.

La acest eveniment au participat reprezentanți ai Consiliului Județean Călărași, ai Asociației Transparency Internațional | Asociația Română pentru Transparență și ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Anticorupție Călărași.

Evenimentul a găzduit un număr impresionant de participanți de la instituțiile din județ și alți invitați interesați de obiectivul și de rezultatele obținute prin acest proiect.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Guvernul majorează salariul minim pe economie cu 100 de lei, anunță ministrul demis al Muncii

Pădurarii vor fi înarmați și vor primi cinci salarii compensatorii la ieșirea la pensie, a decis Comisia pentru agricultură a Camerei Deputaților