in

Ciprian Pandea a fost prezent la Borcea în ziua ceremoniei de constituire a consiliului local

Ciprian Pandea, vicepreședintele PNL Călărași, a participat la ceremonia de depunere a jurământului de constituire a consiliului local al Primăriei Borcea și de punere în funcție a primarului Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă care a câștigat scrutinul din 27 Septembrie 2020. 

Ciprian Pandea candidează pe lista Partidului Natuonal Liberal pentru Senatul României, fiind poziționat pe primul loc. Pandea l-a asigurat pe edilul comunei Borcea de tot sprijinul pentru dezvoltarea localității după câștigarea mandatului de demnitar în Parlamentul României.

 

Ciprian Pandea: “Felicitări, domnule primar! Sunt onorat să fiu astăzi lângă domnul Primar. Este unul dintre cei mai tineri și mai apreciați primari pe care-i avem noi. Îl cunosc pe domnul primar încă de la primul mandat. Și-a propus să facă multe lucruri bune și a reușit. Astăzi, comuna Borcea este cea mai asfaltată localitate din județ, această realizare i se datorează domnului primar. Vreau să-i urez mult succes. Observ că are alături o echipă de consilieri pricepuți, harnici, bine pregătiți, din toate categoriile socio-profesionale. Dacă a reușit asta, e clar că în următorii 4 ani, comuna Borcea va prospera. Și vă promit că în acest mandat, cu siguranță, veți aduce gaze în comunea Borcea. a spus candidatul susținut de PNL pentru Senat, Ciprian Pandea.
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Unirea/ Ciprian Olteanu face o evaluare a dezastrului lăsat de fostul primar Belu

Ion Samoilă și Mihăiță Beștea, noii vicepreședinți ai CJ Călărași