Connect with us

Știri

Cea mai mare campanie de donat sânge va fi la Călărași

Published

on

În data de 17 februarie a.c. în Călărași va avea loc cea mai mare campanie de donat sânge, la Consiliul Judetean Calarasi așa cum precizează Bogdan Mihai administratorul public al județului Călărași.

Organizăm la Călărași cea mai mare campanie de donat sânge. Pe Carla Tanasie o știți de la Digi 24. Dacă faci tâmpenii, nu vrei să vină să facă un reportaj. Dacă nu ai nimic de ascuns, o primești cu plăcere. Ne cunoaștem de la Spitalul Judetean de Urgenta Dr.Pompei Samarian Calarasi, când a venit să verifice niște lucruri. I-am dat acces total la tot ce o interesa.  Am rămas cu o comunicare bună și corectă.Săptămâna trecută am primit un telefon. M-a întrebat dacă vrem să ne alăturăm campaniei “avem același sânge” și să sprijinim acest demers. Doar ce am auzit cuvintele “donat” și “sânge” și am răspuns instant că DA. Am vorbit cu președintele Iliuta și mi-a zis că pentru o asemenea acțiune punem la dispoziție tot ce putem. Azi ne-am întâlnit.Împreună cu doamna director al Centrului de transfuzii, doamna Raluca Cruceat, am pus la punct primele detalii. Concluzia. Pe 17 februarie organizăm la Consiliul Judetean Calarasi o campanie de donat la care vă așteptăm.Aducem logistică și personal pentru sute de donatori.Vă așteptăm pe toți!Oricum vă mai aduc eu aminte”, a precizat Bogdan Mihai administratorul public al județului Călărași.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri

Viorel Ghiveci, noul administrator special al AFC Dunărea Călărași 2005

Published

on

Asociația de Fotbal Club Dunărea 2005 Călărași își va schimba administratorul special, începând cu data de 10 aprilie 2023. Viorel Ghiveci va prelua această poziție, înlocuindu-l pe Aurel Stan, care și-a dat demisia la data de 9 martie 2023. Potrivit surselor, Stan a decis să plece din cauza pretențiilor  de reorganizare sportivă  solicitate de superiori pe care acesta nu le-ar fi putut onora. În cadrul unei conferințe de presă recente, Stan a declarat că a luat această decizie după o întâlnire cu conducerea Federației Române de Fotbal (FRF), unde a observat un accent mare pe performanța sportivă și a decis să facă un pas în spate.

 

Viorel Ghiveci, absolvent al Academiei de Poliție și fost lucrător al Inspectoratului Județean de Jandarmi Călărași, va avea o indemnizație de 5.000 de lei net pe lună. El și-a prezentat planurile pentru mandatul său în cadrul unei ședințe ordinare de Consiliu Județean, în data de 29 martie. Ghiveci a afirmat că își dorește promovarea și dezvoltarea fotbalului de performanță și a sportului, în general, prin asigurarea unui proces de pregătire și competiție la un nivel ridicat, în cadrul clubului Dunărea 2005.

Cu o vastă experiență în domeniul juridic și militar, Ghiveci se bucură de un plan bine pus la punct pentru a-și atinge obiectivele în noua sa poziție. În trecut, acesta a activat în structurile Jandarmeriei Române, până în anul 2020, când a trecut în rezervă cu gradul de colonel din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui. Din acel moment, Ghiveci a activat în cadrul biroului său de mediere din zona Călărașiului.

Continue Reading

Știri

Elevii a patru clase din Călărași, captivați de exponatele de la Muzeul Științele Naturii

Published

on

Vizita la Muzeul Științele Naturii pentru elevii celor patru clase din municipiu a fost o modalitate foarte plăcută de a învăța lucruri noi.

Au fost captivați să vadă expus în diorame habitatul păsărilor și animalelor din regiunea Dunării, explorând fiecare exponat cu o mare curiozitate.


Viorel Cristea expertul pasionat și proprietar al exponatelor muzeului a fost un povestitor pe placul copiilor, oferind elevilor informații noi care le-a dezvoltat gustul pentru frumos dar și imaginația.

Copiii au participat și la atelierele din grădina Muzeului Dunării de Jos.
Fotografiile realizate pe parcursul vizitei reflectă încântarea copiilor la joaca cu podeaua și cartea interactivă.

Continue Reading

Știri

A fost semnat contractul pentru DJ311

Published

on

Astăzi, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță a semnat la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor și Administrației Publice, alături de secretarul de stat Marcel Alexandru Stoica contractul de finanţare pentru Modernizarea drumului județean DJ 311, Arțari km0+000-Nicolae Bălcescu km 17+650

Proiectul este finanțat prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, cu o valoare de 106.144.113,85 lei

Continuăm dezvoltarea și modernizarea infrastructurii județului.

Continue Reading

Cele mai accesate articole