Connect with us

Știri

Caz șocant! Copilă de 12 ani din Călărași vândută cu acordul părinților în Franța pentru 90.000 €

Published

on

Caz tulburător în Franța unde o copilă de doar 12 ani, din cartierul „Doi Moldoveni” din Călărași, a fost vândută cu acordul părinților săi unui prieten de familie din Franța, pentru suma de 90.000 €. Situația a fost descoperită pe data de 19 februarie, cand angajații unui cinematograf din Paris au observat că un bărbat de aproximativ 70 de ani se afla în sala de film alături de o fetiță de 12 ani cu care se comporta într-un mod foarte anormal.

Bărbatul începuse să o pipăie în zonele intime și să o sărute pe buze. Totul se întâmpla sub privirile părinților copilei care se aflau lângă cei doi în sala de cinema. Gesturile tandre le-au atras atenția salariaților cinematografului prezenți în sală care au anunțat de urgență poliția.

Se pare că bărbatul și-a dorit să abuzeze sexual de fetiță cu acordul părinților săi. Atât mama fetiței, cât și pensionarul care a cumpărat-o, au fost arestați și duși la închisoare. Tatăl și fetița au reușit să fugă, însă au fost depistați în scurt timp după ce au reușit să ajungă în România.

Centrul de Cooperare Polițienească Internațională a facilitat schimbul de informații dintre Poliția Franceză și Poliția Română. Astfel, Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași a efectuat investigații, cu operativitate, în vederea localizării minorei și a tatălui acesteia, stabilindu-se că aceștia se află în România.

Potrivit unor informații, pe data de 6 martie, autoritățile franceze au introdus în Sistemul de Informații Schengen o semnalare pe numele persoanei bănuite, cetățean român, tatăl copilei, solicitându-se arestarea acestuia, în vederea predării, în baza unui mandat european de arestare. Două zile mai târziu, pe data de 8 martie, în urma investigațiilor desfășurate în cauză, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale – Inspectoratul de Poliție Județean Călărași au identificat minora și pe tatăl acesteia.

MEMETEL SORINA se numește mama care la 27 de ani și-a traficat copila de 12 ani împreună cu COSTACHE PETRE, iubitul acesteia. Acum, pentru faptele lor sunt cercetați alături de bărbatul din Franța pentru trafic de persoane, rele tratamente fiicei sale minore în scopuri sexuale.

D.G.A.S.P.C. Călărași a preluat sub protecție minora, iar persoana bănuită a fost reținută și prezentată unității de parchet competente, în vederea punerii în executare a mandatului european de arestare, emis de către autoritățile judiciare franceze. Pensionarul care a plătit 90.000 € părinților fetiței a recunoscut că a sărutat-o pe fată și a mângâiat-o în zone intime, dar consideră că acesta nu este un gest obscen față de un minor.

Știri

Accident rutier în Independența, un autoturism s-a răsturnat

Published

on

În noaptea de joi seara, spre miezul nopții, un alt eveniment rutier a avut loc în comuna Independența din județul Călărași. Un autoturism condus de un tânăr s-a răsturnat între comuna Independența și satul Potcoava. La fața locului au intervenit imediat mai multe echipaje de pompieri din cadrul ISU Călărași.

Din fericire, doar o singură persoană a fost rănită ușor în acest accident de mașină. Echipajele de intervenție au acordat primul ajutor victimei și au evaluat starea de sănătate a acesteia. Victima, un tânăr, a fost preluată și transportarea la spital. Cauza accidentului este încă neclară, dar poliția a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Continue Reading

Știri

Autoturism în flăcări din cauza unei defecțiuni la motor

Published

on

În această seară, în jurul orelor 22:30, un autoturism a fost cuprins de flăcări în satul Stancea, comuna Spanțov. Martorii au observat un fum gros și o lumină roșie în zona respectivă, iar imediat au apelat serviciul de urgență.

La fața locului a fost solicitat sprijinul pompierilor militari din cadrul ISU Călărași, care au intervenit cu promptitudine cu mai multe autospeciale dotate cu apă și spumă pentru a lichida incendiul. Echipajele de intervenție au reușit să stingă focul în aproximativ 30 de minute, iar vehiculul a fost în mare parte distrus în partea din fața, zona motor.

Din fericire, nu au fost raportate victime în urma acestui incident. Cauza incendiului este încă necunoscută și va fi investigată de autoritățile competente.

Misiunea este în dinamică la acest moment. În curs de actualizare!

foto: ilustrativ

Continue Reading

Știri

Accident rutier în Călărași, patru persoane implicate

Published

on

Un nou eveniment rutier a avut loc în această seară în municipiul Călărași, în jurul orelor 22:00, la intersecția străzilor Progresul și Gheorghe Lazar. Două autoturisme s-au acroșat, din cauza nerespectării indicatoarelor rutiere care reglementează prioritatea de trecere în intersecția respectivă.


Potrivit datelor preliminare, patru persoane au fost implicate în accident, dintre care o femeie și un bărbat au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor celor care au avut nevoie.


Autoritățile au intervenit rapid, iar circulația în zonă a fost îngreunată pentru o perioadă scurtă de timp. Din fericire, nu s-au înregistrat victime grave în urma acestui accident.

Continue Reading

Cele mai accesate articole