Connect with us

Breaking News

Călărași: VIDEO. Un taximetrist a acroșat un pensionar ce traversa neregulamentar

Published

on

https://www.facebook.com/calarasipress/videos/1477829575641230/

În cursul acestei zile ( nr. 06.10.2017) , în jurul orelor 12:30, pe Bulevardul Republicii (Zona Agneza), s-a produs un eveniment rutier din care a rezultat rănirea unui pieton ce încerca să traverseze neregulamentar drumul, timp în care un taximetrist l-ar fi accidentat cu oglinda autovehiculului.
În doar câteva minute de la producerea accidentului, la fața locului au apărut mai multe echipaje ale Poliției și un echipaj SMURD.

Cel ce a sunat la 112 a fost administratorul unui magazin de brânzeturi din zonă. Acesta se afla în incinta magazinului, surprinzând toată scena accidentului.
Taximetristul implicat în accident pretinde faptul că se deplasa regulamentar pe sensul de mers, timp în care un pieton (pensionar) a apărut din senin pe carosabil.

Victima a fost imediat preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru îngrijiri de specialitate.
Taximetristul s-a conformat cerințelor impuse de echipaje de Poliție prezente la fața locului, colaborând cu organele ce desfășurau anchetă la fața locului.
Din spusele martorilor, pensionarul s-a grăbit să traverseze drumul, motiv pentru care acesta nu s-a asigurat…

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Breaking News

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași! Politia evacuează zona

Published

on

Amenințare cu bombă la Târgul de Crăciun din Călărași. Un apel pe 112 a anunțat situația, însă bărbatul nu a putut fi identificat.

Mulțimea de oameni a fost evacuată de urgență. La fața locului urmează sa ajungă lucrătorii Serviciului Român de Informații pentru efectuarea verificărilor specifice.

Potrivit unor informații, cartela de pe care a fost efectuat apelul prin care s-a anunțat atentatul aparține unei femei, însă cel care a vorbit este un bărbat.

Echipa operativa a stabilit locația apelantului în localitatea Mihai Viteazu din Călărași,  la fața locului deplasându-se un echipaj pentru efectuarea cercetărilor. A fost interceptată mașina apelantului însă la sosirea forțelor de ordine nu a fost găsit nimeni.

Poliția face mai multe filtre la toate ieșirile din Călărași pentru a control.

PRECIZARE IPJ CALARASI 

“În seara de 2 decembrie a.c., un bărbat a sesizat, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că în cadrul Târgului de Crăciun din municipiul Călărași este amplasată o bombă.

Numărul a fost reapelat, iar persoana a răspuns spunând că a fost o glumă.

În cauză se efectuează verificări, în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun.” precizează IPJ Călărași pentru Călărași PRESS.

In curs de actualizare

Continue Reading

Breaking News

Accident la Drajna Nouă pe DN21, patru autovehicule implicate cu 10 persoane

Published

on

Un nou accident rutier a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN21 – Drajna Nouă din Călărași, unde au fost implicate patru autovehicule în care se aflau 10 persoane, transmis pompierii călărășeni.
Potrivit primelor date, este vorba despre un accident rutier cu 10 persoane implicate, dintre care o victima rănită ușor, neîncarcerată, în sat Drajna Noua, comuna Dragalina, pe Drumul Național 21. Se circulă pe o bandă dirijat de poliție.

Continue Reading

Breaking News

Accident pe DN21, trei mașini implicate. SMURDUL a fost solicitat la fața locului

Published

on

Un nou accident rutier în această seară, orele 19:00, pe DN21,  între Drajna Nouă și Radu Negru, în dreptul benzinărie Octano, aproape de intrarea pe Autostrada Soarelui, produs între trei autoturisme care au intrat în coliziune.

Traficul rutier se desfășoară în condiții specifice unui eveniment rutier. La fața locului se deplasează un echipaj SMURD pentru a acorda îngrijiri medicale persoanelor implicate. 

În curs de actualizare…

Continue Reading

Cele mai accesate articole