in

Călărași: Percheziții la persoane suspectate de braconaj. Polițiștii vor pune în aplicare 29 de mandate de aducere

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURT ȘI BRACONAJ PISCICOL

La această oră, polițiștii din Călărași, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice pe raza județului Călărași.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași efectuează 21 de percheziții domiciliare și 2 controale economice, în județul Călărași, la persoane bănuite de furt și braconaj piscicol.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigații Criminale Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași.

Polițiștii vor pune în aplicare 29 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, pentru audieri.

La activități participă polițiști din cadrul structurilor de investigații criminale, investigarea criminalității economice, ordine publică, criminalistică și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

2 points
Upvote Downvote

Total votes: 4

Upvotes: 3

Upvotes percentage: 75.000000%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 25.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Curcani/ Aurică Gazu – proiecte, propuneri și realizări pentru anul 2019

AFC Dunărea Călărași își prezintă noul lot de jucători/ VIDEO