in

Călărași: Femeie reținută de polițiști după ce a vandalizat o agenție de turism

O agenție de turism din municipiul Călărași a fost vandalizată noaptea de duminică de o femeie supărată pe concubin. Scandalul dintre cei doi a avut loc în plină stradă.

În noaptea de duminică, 9 mai, ora 22.00, polițiștii călărășeni au fost sesizate de către o persoană cu privire la producerea unui act de vandalism la o agenție de turism din zona Orizont din municipiul Călărași. Echipajele sosite la fața locului au constat că este vorba despre distrugerea a unui geam al agenției. 

REȚINUTĂ DE POLIȚIȘTI PENTRU DISTRUGERE

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași au reținut o femeie  bănuită de comiterea infracțiunii de distrugere.

La data de 09 mai a.c., orele 21:35, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 de către un tânăr în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că persoane necunoscute, au spart suprafața vitrată a unei ferestre ce aparține unei agenții de turism din municipiul Călărași.

În fapt, în jurul orei 21:30, o femeie în vârstă de 46 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan cu concubinul, a lovit cu o geantă în care avea depozitate mai multe obiecte metalice, un geam, provocând spargerea acestuia.

Față de femeie a fost dispusă măsura reținerii pe o perioada de 24 de ore, fiind  depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.

5 1 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

COMUNICAT DE PRESĂ – SITUAȚIA VACCINĂRII 11 mai 2021

VIDEO. Acoperișul unui monument istoric din centrul orașului, în pericol de prăbușire