in

Consultantul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Redresare, în vizită la Călărași

Consultantul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Redresare, Koen Broersma, a fost prezent în Călărași pentru o analiză a zonelor de proiecte, precum promenada și portul turistic, grădina zoologică și parcul de agrement care se va dezvolta la „Lacul de argint”. Analiza presupune identificarea provocărilor de mediu cu care se confruntă zonele urbane și va avea drept focus principalele tipuri de investiții eligibile de infrastructura verde-albastră, potențiale a fi finanțate prin POR Sud Muntenia 2021-2027, transmite Consiliului Județean Călărași pe Facebook.

Iată întregul comunicat:

„Koen Broersma, consultant BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Redresare) a fost prezent în Călărași pentru o analiză la fața locului privind proiectele Primăriei Municipiului Călărași, respectiv Consiliului Județean Călărași, pe infrastructura verde-albastră.
Această analiză include provocările de mediu cu care se confruntă zonele urbane și vizează să sprijine atât ADR Sud-Muntenia cât și orașele și județele din regiune pentru identificarea acestora, concentrându-se asupra situației existente și a nevoilor, precum și prin elaborarea ”Analizei Regionale a Infrastructurii Verzi – Albastre”, ce va avea drept focus principalele tipuri de investiții eligibile de infrastructura verde-albastră, potențiale a fi finanțate prin POR Sud Muntenia 2021 -2027.
Au fost vizitate zonele de proiecte: promenada și portul turistic, grădina zoologică și parcul de agrement care se va dezvolta la “Lacul de argint”.
Elaborarea analizei regionale se va finaliza la sfârșitul anului 2021.”
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. PSD / Deputatul Constantin Bîrcă vorbește despre scumpirile facturilor la energie și despre încercarea PSD de a stabiliza țara “neguvernată”.

MISIUNI ȘI CONTROALE PENTRU PREVENIREA ȘI COMBATEREA EFECTELOR PANDEMIEI DE COVID-19