Știrile importante din județul tău

Știrile importante din județul tău

in

Călărași: COD Galben de ninsori însemnate cantitativ și vânt

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o informare meteo pentru perioada 10 ianuarie, ora 10:00 – 13 ianuarie, ora 10:00, valabilă în regiunile Dobrogea, Bărăgan și Câmpia Română. Fenomene vizate: precipitații mai ales sub formă de ninsoare, în general moderate cantitativ și polei.


Potrivit ANM, în intervalul menționat, vor fi perioade în care se vor semnala precipitații în cea mai mare parte a țării, iar în jumătatea de sud se vor acumula cantități, local de peste 15…30 l/mp.
Temporar va ninge și se va depune strat de zăpadă, local consistent în zonele menționate, vor fi și intervale cu lapoviță și ploaie și se va forma polei.

În a doua parte a săptămânii viitoare, vremea va deveni mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Local și temporar va mai ninge.

Sursa: ANM

0 0 vote
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

VIDEO. Concurs de fotografie la Muzeul Municipal Călărași

VIDEO. Vlad Țepeș/ Marian Iliuță, despre prioritățile anului 2021: “Modernizarea drumurilor din comună este o prioritate”

Back to Top
Close

Hey there!

Forgot password?

Forgot your password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Close
of

Processing files…

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la [email protected]