Connect with us

Breaking News

Călărași: Alertă de incompetență! Au intervenit pentru a repara o țeavă de apă și au fisurat țeava de gaze

Published

on

În cursul serii de sâmbătă, 29 decembrie a.c., puțin după orele 23.00 pe strada Flacara, intersecție cu strada Eroilor a avut loc o scăpare de gaze care a fost sesizata de locatarii unui bloc. Zona a fost împânzită de echipaje de pompieri, politie, jandarmerie și autospeciala CBRN care au asigurat măsuri de prevenire a situatiilor de urgență, in urma avariei la rețeaua de gaze, comform mesajului tip SMS transmis reporterului Călărași News de către ISU CĂLĂRAȘI.

(28.12.2018/23.03) Asigurare masuri de prevenire a situatiilor de urgenta, în urma unei avarii la reteaua de gaze, in mun. Calarasi, str. Flacăra. ISU CĂLĂRAȘI.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Călărași au intervenit în urma unui apel primit prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 (SNUAU), s-a acționat cu autospeciale de intervenție în caz de incendiu, alături de un echipaj de cercetare CBRN și echipaj de interventie Distrigaz.

Din relatările martorilor se pare că, o țeavă de gaze aflată în subteran a fost avariată în urma unei intervenții efectuate de ECOAQUA S.A în ziua de vineri, când s-au efectuat lucrari de întreținere la rețeaua de apă din zona blocului B 3, situat pe starada Flacără. Un filmuleț trimis către redacția noastră în care un cetățean atenționează muncitorii Ecoaqua cu privire la faptul ca miroase a gaze pe stradă. Răspunsul șefului de echipa este șocant!

Acesta contrazice afirmația făcută de cetățean negând existenta mirosului de gaze. Încearcă, totuși să găsească o explicație pentru mirosul dubios. Susține ca miroase de la vidanje adusă pentru a scoate apa din canalul în care se efectuează lucrări.

„Miroase a vidanje, nu a gaz. Vidanja are Metantan în ea!”

Situația scăpărilor de gaze este scăpată de sub control. În cursul zilei de astăzi, 30 decembrie o alta sesizare care anunță scăpări la rețeaua de gaze a fost făcută prin 112. De această dată intervenția are loc pe strada Mușețelului, în municipiul Călărași.

Asigurare masuri de prevenire a situatiilor de urgenta, in urma unor scapari de gaze, in mun. Calarasi, str. Musetelului. ISU Calarasi.

Să sperăm că anul 2018 se va termina fără surprize. Dovada de incompetență venită din partea celor ce nu au habar de modul în care se efectuează o lucrare este clară. Să ne rugăm la Dumnezeu să avem sărbători liniștite, lipsite de artificii nedorite…


Ecoaqua reacționează după 5 zile

În cursul zilei de astăzi, 03.01.2019, un profil de Facebook denumit ECOAQUA Călărași a început să adauge comentarii la știrea publicată pe 30 dec. 2018, pe care reporterii noștri au diseminat-o în spațiul public, cea care face referire la avaria unde ECOAQUA S.A a intervenit pe str. Flacăra.

„Dorim sa dezmintim aceasta stire din care reiese ca ECOAQUA SA Calarasi in urma remedierii unei avarii la reteaua de apa de pe str Flacara, a produs o avarie la reteaua de gaze.Sursa emisiei de gaze s-a datorat fisurii unui racord suprateran de gaze, mai precis in cutia de bransament (firida) amplasata pe gard.Din fotografia atasata se poate vedea sapatura pentru remedierea avariei de apa, unde nu se regaseste nici o conducta de gaze.” – scrie contul dubios Ecoaqua Călărași pe rețelele de socializare

 

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Breaking News

VIDEO. Călărași / Crimă îngrozitoare, tată și fiică, găsiți fără suflare în propria locuință

Published

on

UPDATE: 14:00

Anchetatorii au descoperit criminalul și mobilul crimei. Potrivit unor surse judiciare, un bărbat de aproximativ 40 de ani, chiriaș în locuința celor doi ar fi recurs la acest gest teribil în urma unor discuții tensionate privind chiria bărbatului, pe care proprietarii ar fi vrut să o sisteze.

Chiriașul a fost cel care a anunțat „descoperirea”, ulterior  acesta recunoscându-și fapta. Conform unor informații, bărbatul este recidivist, în anul 2014- 2015 ar mai fi avut o tentativă de crimă.

Tragedie la Călăraș, tată și fiică, de 71 și respectiv 41 de ani, au fost găsiți fără suflare în propria locuiță din municipiul Călărași. Descoperirea sângeroasă ar fi fost făcută de chiriașul care locuia împreună cu cei doi.

Strada pe care s-a petrecut teribila crimă a fost împânzită de forțe de ordine și anchetatori. Vecinii sunt terifiați, criminaliștii prezenți la fața locului au ridicat mai multe probe. Potrivit unor surse, în familia unde s-a petrecut tragedia au existat mai multe conflicte.

Bărbatul, în vârstă de 71 ani, și fiica acestuia, în vârstă de 42 ani, au fost găsiți decedați în locuință, cu multiple leziuni prin înjunghiere.

Continue Reading

Breaking News

COD GABLEN de ploi, vânt puternic și vreme deosebit de rece

Published

on

Cod gaben

Interval de valabilitate: 10 aprilie, ora 11 – 11 aprilie, ora 21. Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Zone afectate: estul, sud-estul și sud-vestul țării; zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură

În intervalul menționat, în estul, sud-estul și sud-vestul țării, local și temporar vântul va avea intensificări, cu viteze de 55…60 km/h, iar luni (11 aprilie), în jumătatea de sud a Moldovei, Dobrogea și estul Munteniei, rafalele vor depăși 70 km/h. Pe parcursul zilei de luni, în zona înaltă a Carpaților Meridionali și de Curbură, vântul va continua să sufle tare, cu rafale de peste 90 km/h, iar zăpada va fi spulberată

sursa: ANM

Continue Reading

Breaking News

DIICOT a destructurat o rețea de cinci români bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet

Published

on

DIICOT a destructurat o rețea de cinci iromâni bănuiți că administrau site-uri care oferă servicii de asasinare la distanță, pe darknet.

În urma cercetărilor, autoritățile de la Washington au stabilit că grupul în cauză este format din cinci sau mai multe persoane care locuiesc în România. La finalul acțiunii DIICOT, au fost aduși la audieri cinci suspecți și patru martori.

Biroul de presă al DIICOT informează că a realizat șapte percheziții la adrese din Gorj și Hunedoara, în urma unei cereri venite din partea autorităților americane care ”vizează activitatea unui grup infracțional organizat care a administrat pagini de internet pe care erau postate oferte pentru servicii de contractare asasinate la comandă”.

Respectivele site-uri puteau fi accesate numai prin browsere special dezvoltate, iar plata pentru servicii era acceptată numai în monede electronice, ale căror traseu este mult mai greu de urmărit.

Prejudiciul estimat în acest caz este de 500 de mii de euro. În urma perchezițiilor, au fost ridicate calculatoare, telefoane, înscrisuri și suma de 30 de mii de lei.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro