Connect with us

Cinema 2D / 3D

Călărași: Un adolescent a fost înjunghiat după ce s-a dus să regleze o ceartă în cartierul Doi Moldoveni

Published

on

La data de 29 noiembrie a.c., în jurul orei 10:15, am fost sesizați telefonic de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași cu privire la faptul că în data de 28 noiembre a.c., în jurul orelor 20:40, s-a prezentat la această unitate un tânăr în vârstă de 18 ani, din municipiul Călărași, victimă a unei agresiuni.

În urma cercetărilor desfășurate cu operativitate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Călărași – Biroul de Investigații Criminale, s-a stabilit că persoana vătămată a indus în eroare organele de cercetare penală a poliției judiciare cu privire la locul săvârșirii infracțiunii și autorii faptei. 

În fapt, la data de 28 noiembrie a.c., persoana vătămată a fost implicată într-un conflict spontan pe strada Borcea, din municipiul Călărași, în urmă căruia a fost agresat fizic de către un tânăr în vârstă de 16 ani, din localitate.

După comiterea infracțiunii, acesta s-a sustras cercetărilor părăsind municipiul Călărași, fiind depistat la o mănăstire pe raza județului Constanța.

Cel în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Călărași.


De menționat că persoana înjunghiată, un tânăr de 18 ani din Călărași a declarat polițiștilor și presei că a fost atacat în parcul central la data de 29.11.2018 orele 20. A fost bătut fără motiv și înjunghiat de peste 8 persoane necunoscute. De fapt, incidentul s-a întâmplat în cartierul Doi Moldoveni din Călărași. Tânărul de 18 ani s-ar fi dus în cartier să rezolve o dispută pe care fratele acestuia ar fi avut-o la școală în urmă cu câteva zile.


MATERIALUL INIȚIAT  – POLIȚIȘTII ȘI PRESĂ AU FOST INDUȘI ÎN EROARE – AU FOST PREZENTATE DATE ERONATE

S-a întâmplat aseară, în municipiul Călărași, puțin după ora 20.00. Doi prieteni, vârste între 18 și 20 de ani se plimbau prin Parcul Central. S-au plimbat și au ajuns la un magazin alimentar situat între Terasa Pescaru și Clubul Sportiv Municipal Călărași. Acolo cei doi s-au despărțit. Au stabilit amândoi să plece pentru a se întâlni, fiecare la rândul lui cu câte un alt amic. Unul dintre ei s-a dus cu mașina, iar celălalt a decis să meargă prin Parcul Central pentru a îi ieși în față celui cu care stabilise să se vadă.

PESTE 7 LOVITURI DE CUȚITE ÎN BURTĂ ȘI SPATE

Tânărul I. A. de 18 ani se afla singur pe o alee din Parcul Central, trebuie să se întâlnească un un prieten, a vrut să îi iasă în cale acestuia, dar nu a mai apucat. O grupare de 7-8 adolescenți au venit în urma tânărului și l-au atacat. S-au năpustit asupra lui, i-au aplicat mai multe lovituri de cuțit în zona abdomenului, a cutiei toracice și spate, apoi l-au doborât la pământ, după care au continuat să îl lovească, apoi au fugit. Se pare că aceștia erau înarmați cu cuțite și bricege, dar și alte obiecte folosite în scandalurile din stradă.

„M-a lăsat un prieten în Parcul Mare să mă întâlnesc cu altcineva. Și în drum spre prietenul asta al meu am fost atacat prin spate. Erau vreo 8 sau 9. Aveau glugile și fesurile pe cap. Am vrut să mă duc acasă și m-a speriat când am văzut sângele pe geacă și am venit la spital.” – spune adolescentul înjunghiat

La ora 20.26 adolescentul agresat și-a sunat prietenul și l-a anunțat ce s-a întâmplat. Acesta a venit într-un suflet la fața locului. L-a luat și l-a dus la Spitalul Județean de Urgență Călărași, unde ar fi stat destul de mult timp – spun rudele celui agresat

CONTRADICȚII ÎNTRE SPITAL ȘI POLIȚIA CĂLĂRAȘI

Tânărul înjunghiat a ajuns la spitalul din Călărași în cursul serii de ieri, 28.11.2018, după ora 21.00.  Dr. chirurg Stoica se afla de gardă la Unitatea Primiri Urgențe. Acesta a venit să verifice starea pacientului, refuzând să ofere informații rudelor tânărului. 

„Am verificat registrul de apeluri către I.P.J. Călărași, nu exista data sau ora exactă, dar au anunțat pe firul lor, direct de pe telefonul din spital pe agentul Camelia Leonat de la poliția municipiului. Au anunțat imediat când a sosit, nu s-a consemnat ora exactă în foaie. Deci, de la U.P.U. există un telefon fix de pe care anunță imediat la poliție.” – spune dr. Fronea din cadrul Spitalul Județean de Urgență Călărași

Afirmația medicului care ne-a oferit informații cu privire la data, ora în care poliția a fost anunțată despre incident, este contrazisă total de declarația purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Călărași

„La data de 29.11.2018, în jurul orelor 10.15 am fost sesizați telefonic de către Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași cu privire la faptul că în data de 28.11.2018, în jurul orelor 20.40 s-a prezentat la această unitate un tânăr de 18 ani din municipiul Călărași, victimă a unei agresiuni” – a declarat pentru Călărași News purtătorul de cuvânt al I.P.J. Călărași, Bianca Ghiveci

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Cinema 2D / 3D

Filmul zilei, la Cinema Călărași: Top Gun: Maverick, 27 mai, orele: 17.00 și 20.00

Published

on

Top Gun: Maverick – 2D

 • 27  mai – 29.05.2022, orele: 17.00 și 20.00
 • 31 mai – 02.06.2022, ora: 18.00

 

 • Regia: Joseph Kosinski
 • Cu: Tom Cruise, Jennifer Connelly, Val Kilmer
 • Gen film: Acţiune, Dramă
 • Durata: 131 minute                                                                                                                                           
 • Premiera în România: 27.05.2022

 

            După mai mult de 30 de ani în armată, ca unul din cei mai buni aviatori, Pete Mitchell se întoarce acolo unde a început, dar cu misiunea de a-și pune în slujba celor nou recrutați abilitățile sale extraordinare de pilot de teste, chiar dacă asta înseamnă să nu avanseze în rang, așa cum ar fi meritat.

 

 

Continue Reading

Cinema 2D / 3D

Filmul zilei, la Cinema Călărași: Inimă de foc: Neînfricata, 27 mai, ora 12:30

Published

on

Inimă de foc: Neînfricata – 2D

 • Vineri (27 mai), ora: 12.30
 • Sâmbătă și duminică (28 – 29 mai), orele: 10.00 și 12.30

 

 • Regia: Laurent Zeitoun, Theodore Ty
 • Cu: Laurie Holden, Kenneth Branagh, Olivia Cooke
 • Gen film: Animație
 • Durată: 92 minute
 • Clasificare: AG
 • Premiera în România: 13.05.2022

 

Georgia Nolan are 16 ani și visează să fie prima femeie pompier din lume. Când un piroman misterios începe sa provoace incendii pe Broadway, pompierii newyorkezi încep să dispară fără explicație. Tatăl Georgiei, Shawn, este chemat de la pensie de primarul metropolei pentru a investiga disparițiile. Disperată să-și ajute tatăl și să salveze orașul, tânăra se deghizează, devenind „tânărul Joe”, și se alătură unei echipe de pompieri independenți care încearcă să-l oprească pe piroman.

 

Continue Reading

Cinema 2D / 3D

Filmul zilei, la Cinema Călărași: Focul viu, 24 mai – ora: 18.00

Published

on

Focul viu – 2D

 • Regia: Keith Thomas
 • Cu: Zac Efron, Ryan Kiera Armstrong, Sydney Lemmon
 • Gen film: Dramă, Horror, SF, Thriller
 • Durată: 94 minute
 • Clasificare: N15
 • Premiera în România: 13.05.2022
 • 24 mai – 26.05.2022, ora: 18.00

Charlie, o fată cu puteri pirokinetice extraordinare luptă pentru a-și proteja familia, dar și pe ea însăși, de forțele sinistre care încearcă să o captureze și să o controleze, pentru a o transforma într-o armă de distrugere în masa.

Deși ce tatăl său, Andy, a învățat-o pe Charlie cum să-și dezamorseze puterea, care este declanșată de furie sau durere, pe măsură ce aceasta se apropie de 11 ani, focul devine din ce în ce mai greu de controlat.

 

 

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.

error: Conținutul site-ului Călărași PRESS este protejat de dreputuri de autor. Toate dreputile rezervate către © Cătălin COJOCARU. Pentru preluare informațiilor și a conținutului, ne puteți contacta la 0735.128.255 sau la catalin@calarasipress.ro