in ,

Călărași: A scăpat mașina de sub control în curbă și a ajuns în benzinăria Lukoil, lovind altă mașină

În această după-amiază, în jurul orelor 17.00, în zona Canton, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate mai multe autoturisme. Din informațiile martorilor aflam faptul că șoferul unui  autoturism marca Audi ce se deplasa pe direcția Grădiștea – Călărași a pierdut controlul autoturismului din cauza vitezei, reușind să doboare câțiva stâlpi și gardul de la benzinărie, ajungând în final să lovească un autoturism staționat în parcare benzinăriei.

Se pare că doar șoferul dornic de senzații tari a fost puțin rănit. Acuza dureri de la unul dintre membrele superioare, fiind probabil transportat la Spitalul Județean de Urgență Călărași pentru îngrijiri de specialitate.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Călărași desfășoară verificări pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

1 point
Upvote Downvote

Total votes: 3

Upvotes: 2

Upvotes percentage: 66.666667%

Downvotes: 1

Downvotes percentage: 33.333333%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Asociația Cultul Eroilor “Regina Maria”, filiala Călărași: “La slăvitul Praznic al Nașterii Domnului, cel Atotputernic să ne dăruiască sănătate, pace….”

Eduard Grama: „Vă doresc ca sărbătorile de iarna să vă aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi!