in

Călărași: 18 persoane surprinse în flagrant, 62 infracțiuni constatate și 28 de permise auto reținute, în ultima săptămână

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultima săptămână au avut ca rezultat prinderea în flagrant a 18 persoane, precum și dispunerea a 9 măsuri preventive. În trafic, pentru neregulile rutiere, 28 de conducători auto au rămas fără permis.       

În săptămâna 14  20 ianuarie a.c., peste 400 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 10 acțiuni și s-a intervenit la 180 de evenimente, dintre care 168 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 62 de infracțiuni, 18 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 9 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 584 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 150.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 16 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 28 de permise de conducere și retrase 15 certificate de înmatriculare.

0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

De astăzi se pun în vânzare biletele pentru Dunărea-FCSB

Primarul comunei Unirea, Florian Belu: Astăzi, cu ocazia Unirii Principatelor, vă urez tuturor un sincer şi călduros ”La mulţi ani!”