in

Budești: Primarul Nae Sinel și viceprimarul Nae Florin au câștigat încrederea locuitorilor/ Cei doi se luptă pentru realizarea proiectelor propuse

Joi, 14 iunie a. c, consilierii locali din cadrul Primăriei Orașului Budești au fost convocați în şedinţă ordinară, având un număr de 4 Proiecte de Hotărâre, iar la punctul 5 s-au dezbătut diverse.

Nae Sinel și Nae Florin se pare că au reușit să rezolve problema salubrizării gunoiului menajer din orașul Budești. Dar a rămas problema salariaților din primărie, care refuză să facă plățile către societățile care prestează în folosul comunității.

Sursa principală a problemelor din primăria Budești ar fi angajații care nu-și duc la îndeplinire atribuțiile sarcinile de serviciu. Cetățenii sunt nemulțumiți de faptul că orașul arată ca o comună și că nu s-a făcut nimic de multă vreme, dar sunt alături de viceprimarul cu atribuții de primar, Nae Sinel. Au încredere și speră că aceștia vor face lucruri bune pentru Budești. O mare parte a celor cu care am stat de vorbă, nici măcar nu știau cine se face răspunzător pentru neplățile serviciilor de colectare a deșeurilor menajere. Unii dau vina pe primar, fără să știe că, de fapt, problema ar pleca de la contabila șefă a instituției.

S-a votat organizarea privind serviciile de piață, desfășurarea activităților comerciale din Budești. Comercianții au apreciat acest lucru venit din partea primăriei, spun că este un lucru bine făcut, de care aceștia aveau nevoie.

Din discuțiile purtate în cadrul ședințelor consiliilor locale din Budești, Nae Sinel și-ar dori să reabilitează piața din centrul orașului, locul în care se adună toți comercianții din oraș și de la sate. Cei ce au voie de această piață, atât comercianţii, cât și cetățenii susțin că reabilitarea pieței este o prioritate, iar oamenii își pun încrederea și aprecierea asupra primarului Nae Sinel.

În altă ordine de idei, orașul Budești va beneficia în viitor de înființarea unei rețele de gaze naturale în Budești, comunele Gruiu, Buciumeni, Aprozi, acesta fiind un proiect ce va fi pus în aplicare de conducerea primăriei.

Tot în ședințele ordinare ale Consiliului Local Budești primarul a solicitat achiziționarea a mai multor bunuri pentru Budești, printre care: bănci stradale, coșuri de gunoi, cabine – stații de transport în comun, utile pentru Budești și localitățile limitrofe.

Oamenii din Budești au vorbit, pe lângă necesitățile din comună, și despre demersurile de modernizare și reabilitare a câtorva străzi din localitate: Mircea cel Bătrân, str. Agricultorilor, str. 1907, Independenţei, aceștia așteaptă cu nerăbdare începerea lucrărilor.

În ciuda faptului că în Primăria Budești nu e totul roz, conducerea instituției, alături de oamenii cu bună credință au avut grijă de localitate. Iarba de pe marginea drumului era tăiată în permanență, serviciile de deszăpezirea nu au lipsit, chiar dacă acest lucru a însemnat un efort considerabil din partea primarului și a viceprimarului.

Localitatea va beneficia de sistem se supraveghere video, va fi înființată Direcția Poliția Locală Budești, ce va avea ca scop prevenirea evenimentelor antisociale, toate acestea pentru siguranța cetățenilor.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

ANUNȚ DE MEDIU

Primarul comunei Dragalina, Stanciu Marian Gabriel știe ce vrea pentru locuitorii săi