in

Bărbat dat dispărut în Fundeni, găsit de pompieri pe câmp

Intervenție a pompierilor militari pentru căutarea unei persoane cunoscută cu afecțiuni psihice, rătăcită pe un câmp în apropierea localității Fundeni

În miez de noapte un apel pe 112 aducea în atenția pompierilor militari rătăcirea pe un câmp a unui tânăr de aproximativ 27 de ani

Un echipaj de trei subofițeri pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au plecat cu o autospecială în căutarea bărbatului, acesta fiind găsit după aproximativ 90 de minute

În data de 11.09.2019, în jurul orei 01.20, un echipaj de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenție Budești a fost solicitat să intervină cu o autospecială pe raza comunei Fundeni pentru căutarea unui tânăr în vârstă de 27 de ani rătăcit pe un câmp, fiind cunoscut despre acesta că suferă de afecțiuni psihice.
Pompierii militari din teren, cât și colegii lor din dispeceratul I.S.U. Călărași au comunicat în mai multe rânduri cu familia și prietenii celui rătăcit, și din aproape în aproape s-a luat legătura telefonic cu acesta, aflându-se faptul că este rătăcit pe un teren într-o cultură de viță-de-vie și nu știe în ce direcție să meargă..

Un bărbat, prieten al celui rătăcit, a încercat și el și la rându-i, a reușit să comunice prin telefonul mobil cu tânărul cu afecțiuni medicale. el reușind să obțină informații prețioase despre locul în care s-ar putea afla cu exactitate cunoștința sa, potrivit reperelor cunoscute de cei doi.
Potrivit reperelor avute la dispoziție, pompierii militari s-au deplasat în câmp și au reușit să-l găsească pe tânăr nevătămat.
După aproximativ 90 de minute de căutări în noapte, persoana rătăcită a fost găsită și transportată la domiciliul acestea, nefiind nevoie de îngrijiri medicale sau alt sprijin.

ISU Călărași

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

Intervenţie pirotehnică pentru asanarea muniţiei rămasă neexplodată

Președintele PSD, prim-ministrul României, doamna Viorica Dăncilă, scrisoare adresată persoanelor vârstnice