Connect with us

Știri

Aza Gabriela i-a dat papucii fotbalistului de la Farul Constanța! Cu cine s-a cuplat

Published

on

Aza Gabriela: „Am un om minunat care a intrat în viața mea, mă susține pe plan sentimental, profesional, e alături de mine”

Aza Gabriela i-a dat papucii lui Dragoș Nedelcu, fotbalistul de la Farul Constanța. Blondina s-a cuplat cu un om de afaceri și are planuri mari. Timp de mai mulți ani, cei doi au fost împreună. Relația cu Dragoș Nedelcu a ajuns la final, iar fiecare și-a văzut de viața lui. El cu o altă blondă sexy, ea cu un potent om de afaceri, care din prieten i-a devenit iubit.

Aza Gabriela, vacanță de lux alături de noul iubit

După o relație eșuată cu Radu Maricuța, bărbatul cu care îl înlocuise prima dată pe fotbalistul din Liga 1, Aza și-a asumat acum povestea de dragoste pe care o trăiește de câteva luni alături de un om de afaceri. Ei au fost și într-o vacanță de lux, unde artista a învățat să joace golf, dar a făcut și un pictorial sexy pentru Instagram.

„Sunt foarte fericită pentru că în ultima perioadă mi-au venit foarte multe proiecte, iar în afara acestor proiecte am un om minunat care a intrat în viața mea, mă susține pe plan sentimental, profesional, e alături de mine, mă susține în absolut orice. 

Advertisement

Nu e persoană publică, e un om de afaceri, tocmai de aia nu aș vrea momentan să-i dau numele, suntem foarte bine așa cum suntem. Momentan o afișare online nu ne aduce un plus relației, suntem super liniștiți acum și super mulțumiți de noi ca relație”, a spus Aza, potrivit gsp.ro.

Se pare că artista îl cunoștea pe actualul iubit încă de pe vremea când era într-o relație cu Dragoș Nedelcu. Aza spune despre omul de afaceri că i-a fost bun prieten ani la rând, iar acum și-au dat seama că între ei există o chimie. Fosta iubită a fundașului de la Farul Constanța are planuri mari cu noul partener. Își doresc să se lanseze împreună în afaceri. De asemenea, blondina are de gând să se mute cu omul de afaceri.

„Suntem de câteva luni într-o relație, dar avem planuri de viitor să ne mutăm împreună”

„El mi-a fost prieten de doi ani, un prieten bun, iată însă că lucrurile au luat amploare și am văzut că ne-am apropiat din ce în ce mai mult. Uite că nu ne-am dat seama și am început o relație. Suntem de câteva luni într-o relație, dar avem planuri de viitor să ne mutăm împreună. Suntem foarte apropiați, nu ne așteptam că relația noastră de prieteni”, a mai zis artista.

Aza are 23 de ani și este născută în Călărași. Pe lângă calitățile în domeniul muzical, ea a apărut în lumina reflectoarelor după o relație de câțiva ani cu fotbalistul Dragoș Nedelcu.

Gabriela Amzaru, pe numele ei real, a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar până să intre în industria muzicală a făcut timp de 5 ani atletism. Și chiar dacă are un program încărcat, Aza reușește să meargă la sală.

Advertisement

Advertisement

Știri

20 de jandarmi au fost avansați în grad la Inspectoratul de Jandarmi Județean Călărași

Published

on

Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a avansat în grad 20 de jandarmi pentru modul de executare a misiunilor și îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu. Festivitatea a avut loc la începutul săptămânii, în contextul sărbătoririi Zilei Naționale a României. 

Din cei 20 de jandarmi, un ofițer a fost avansat în gradul de locotenent – colonel, un ofțier în gradul de maior, 16 subofițeri în gradul de plutonier adjutant șef și doi subofițeri în gradul de plutonier adjutant. 

„Noile grade au fost înmânate de către colonelul Marcu Ionel ca urmare a rezultatelor deosebite înregistrate pe parcursul carierei de jandarm. Astfel de avansări, înaintea expirării stagiului minim în grad au loc cu ocazia Zilei Naționale a României și a Zilei Jandarmeriei Române.”, a declarat Ana-Maria Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași.

 

Advertisement

Continue Reading

Știri

Vasile Iliuță transmite urări de bine ceror care își aniversează onomastica

Published

on

Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a luat parte la liturghia săvârșită de Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu cu ocazia sărbătorii Sfântului Mare Ierarh Nicolae, așa cum scrie pe o platformă de socializare.

Liturghia a avut loc în biserica „Sfânta Mare Muceniță Anastasia”, unde a mai fost prezent, printre alții, și Marius Dulce, primarul municipiului Călărași. 

„Am aflat, din predica rostită astăzi, că viața acestui mare sfânt poate fi rezumată în două lecții de viață. Prima lecție este aceea a căutării neîncetate a Cuvântului lui Dumnezeu în tot ce facem și tot ce gândim. A doua lecție este cea care ne arată că este imposibil să cunoști Cuvântul Domnului și să nu-l folosești imediat prin acțiuni caritabile față de cei aflați în nevoie: de la Sfântul Nicolae învățăm caritatea activă care produce schimbări reale!”, a scris Vasile Iliuță pe Facebook. 

Președintele Consiliului Județean le urează călărășenilor să se bucure în pace de ziua Sfântului Nicolae și le transmite sănătate celor care își aniversează onomastica”. 

Advertisement

 

Continue Reading

Știri

Vezi filmele care rulează în decembrie la Cinema Călărași

Published

on

Centrul Județean de Cultură și Creație Călărași anunță programul filmelor ce vor rula în perioada 08 – 29 decembrie la Cinema 3D/2D Călărași. Vor rula 7 filme, printre care Wonka, cu Timothée Chalamet, Aquaman și Regatul Pierdut, cu Jason Momoa, și The Pod Generation, cu Emilia Clarke. 

Iată lista completă a filmelor și programul: 

Pentru copii, elevi, studenți și pensionari, prețul biletului este de 12 lei și 18 lei pentru persoanele cu vârsta de peste 14 ani. Biletele pot fi achiziționate doar fizic, de la casieria cinematografului, de marți până vineri între orele 12:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică între orele 9:00 – 20:00. 

 

Advertisement

Continue Reading

Cele mai vizualizate