in

Au încercat să umble la butelie și a explodat în mijlocul camerei

Explozie urmată de incendiu în comuna Dorobanțu

O puternică deflagraţie s-a produs în această seară, într-o locuinţă din comuna Dorobanţu. Cinci victime au rezultat în urma exploziei unei butelii de voiaj. Printre victime se află şi doi copii cu vârstele de 15, respectiv 7 ani. Toate cele cinci victime prezintă arsuri şi au fost transportate de urgenţă la Spitalul Judeţean  Călăraşi. Cel mai probabil, de aici urmează a fi trimise către unităţile spitaliceşti din Bucureşti.  La faţa locului s-au deplasat trei ambulanţe, un echipaj SMURD cu o maşină de preluat victime multiple şi echipaje de poliţie. Se pare că deflagraţia nu a fost urmată de incendiu. – informează obserbatordecalarasi.info

Din informațiile pe care le avem, 4 din cele 5 victime sunt in stare gravă la un spital din Capitală. Aseară, în jurul orelor  19.00 un elicopter SMURD  s-a deplasat la Călărași pentru a prelua unul dintre minori care este într-o stare mai gravă.

Sursele noastre ne spun că bărbatul în vârstă de peste 40  de ani a încercat să umble la butelia de voaiaj chiar în mijlocul camerei, iar soba pe lemne era aprinsă. S-a produs o scăpare de gaze, urmare a exploziei.

Pompierii s-au deplasat de urgență la fața locului pentru a stinge incendiu. Mai multe ambulanțe și echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a prelua persoanele implicate în eveniment.

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of

VIDEO. Regele Mihai, condus pe ultimul drum

TSD Călărași| „Îndrăznește, împarte cu noi zâmbete de Crăciun!”