Connect with us

Știri

Arena “Victoria” din Lehliu Gară – pe lista investițiilor importante susținute prin CNI

Published

on

Zece noi baze sportive vor fi construite prin programul derulat de Compania Naţională de Investiţii, informează Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, prin intermediul unui comunicat.

Printre acestea figurează şi Baza Sportivă “Victoria” din oraşul Lehliu Gară

Ministrul Ion Ştefan a semnat vineri ordinul privind completarea listei obiectivelor de investiţii care se realizează pe baza proiectului „Construcţii de baze sportive – proiect tip 1” din subprogramul „Complexuri sportive” din cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social, cu şapte noi amplasamente:

– Alba, municipiul Blaj – baza sportivă tip 1, strada Republicii;

– Călăraşi, Lehliu-Gară – bază sportivă tip 1, strada Valea Argovei, nr. 32 Bis, bază sportivă „Victoria”;

– Constanţa, Mangalia – bază sportivă tip 1, strada Şoseaua Constanţei, nr. 18A;

– Gorj, Târgu-Jiu – bază sportivă tip 1, strada Tineretului;

– Hunedoara, Lupeni – bază sportivă tip 1, strada Tineretului nr. 43;

– Prahova, Târguşoru Vechi – bază sportivă tip 1, sat Strejnicu;

– Teleorman, Videle – bază sportivă tip 1, strada Stadionului nr. 6.

De asemenea, ministrul a semnat şi ordinul de completare a listei obiectivelor de investiţii care se realizează pe baza proiectului „Construcţii de baze sportive – proiect Tip 2” din subprogramul „Complexuri sportive”, din cadrul Programului naţional de construcţii de interes public sau social. Este vorba despre amplasamentele:

– Alba, municipiul Blaj – bază sportivă tip 2, strada Şcoala Suciu;

– Bistriţa-Năsăud, comuna Budeşti, sat Ţagu – bază sportivă tip 2, ambele încălzire pe gaz;

– Botoşani, oraş Săveni – bază sportivă tip 2, strada Nicolae Iorga, nr. 1, încălzire electrică.

Programul este derulat de Compania Naţională de Investiţii, aflată sub autoritatea MLPDA

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Știri

Piste pentru biciclete în comuna Frăsinet

Published

on

Primăria Frăsinet din județul Călărași a solicitat Consiliului Județean Călărași transmiterea unor terenuri aflate în administrarea publică pentru demararea unui proiect pentru realizarea unor piste pentru biciclete.

Primăria Comunei Frăsinet, prin adresa nr. 647 din 16.05.2022, înregistrată la Consiliul Judeţean Călăraşi sub nr. 7458 din aceeaşi dată, solicită transmiterea unor terenuri, aflate în domeniul public al Județului Călărași și administrarea Consiliului Judeţean Călăraşi, situate de o parte şi de alta a drumului judeţean DJ 303 cu nr. cadastral: 22475, cu o lungime totală pe sens de 3,90 km şi o lăţime de 1 m, în administrarea Consiliului Local al Comunei Frăsinet, pentru înfiinţarea unor piste de biciclete.

Potrivit proiectului de Hotărâre dezbătut în ședința ordinară a CJ Călărași din 25 mai, Consiliului Local al Comunei Frăsinet a primit în administrare mai multe terenuri aflate în domeniul public al Județului Călărași, situate de o parte şi de alta a drumului judeţean DJ 303, pe o perioadă de 15 ani de zile, cu o lungime totală pe sens de 3,90 km şi o lăţime de 1 metru, pentru înfiinţarea unor piste de biciclete.

 

Continue Reading

Știri

Copiii de la grădinița „Țara Copilăriei” în vizită la sala de box a CSM Călărași

Published

on

Preşcolarii din cadrul Grădiniţei cu Program Prelungit “Țara Copilăriei” – Călărași au vizitat sala de box din cadrul Clubul Sportiv Municipal Călărași.

“Joi, 26 mai, am avut plăcerea de a face un antrenament în sala de box a CSM Călărași, alături de copiii de la G.P.P. “Țara Copilăriei”, grupa mijlocie “Furnicuțele”, care ne-au vizitat însoțiți de doamnele educatoare, Diana Lavinia Ivanciu si Talianu Adina. A fost o experiență foarte frumoasa, iar micuții noștri oaspeți au avut parte de primul antrenament de box din viața lor, boxul fiind un sport care creste încrederea in forțele proprii, dar si o școală a formarii caracterelor puternice. Ne-am jucat, am lovit la sac și am încercat sa învățăm “primii pași în box”. Suntem siguri că printre acești copii se afla si campionii de mâine, cei care vor face cinste orașului nostru si de care sa fim cu toții mândri.” – scrie Valentin Anghel, antrenor al CSM Călărași

Continue Reading

Știri

Avertizare de vreme rea: cod galben de ploi torențiale și vijelii

Published

on

Foto: Profimedia Images

Meteorologii au emis două alerte de vreme rea, care vizează toată țara. Vor intra în vigoare două avertizări – cod galben și cod portocaliu – de ploi și vijelii.

COD GALBEN – Instabilitate atmosferică accentuată, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii, 55-75 km/h, averse torențiale si izolat grindină, 20-30 l/mp si izolat 40 l/mp. Interval de valabilitate: 29 mai, ora 12 – 30 mai, ora 10. ISU Călărași

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în regiunile sudice, sudestice și centrale, iar duminică (29 mai) local și în cele nordice. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torențiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii (viteze de 55…75km/h și izolat peste 80 km/h) și pe arii restrânse grindină. Cantităţile de apă vor depăşi 20…30 l/mp şi izolat 40l/mp.

Continue Reading

Tendințe

Copyright © 2022 CalarasiPRESS.