in

PSD/ Senatorul Nicușor Cionoiu: Punctul de pensie ar fi trebuit să crească de la 1 septembrie, la 1.875 de lei, potrivit Legii 127/2019

 Publicat pe: 2 sept. 2021
Marius Budăi, fost ministru al Muncii în guvernul PSD, a transmis miercuri că la 1 septembrie 2021 punctul de pensie ar fi trebuit să crească la 1.875 de lei, conform legii votate de PSD acum 2 ani. Mai mult, și salariile personalului din învățământ trebuiau să crească tot de astăzi.

Senatorul călărășean Nicușor Cionoiu alături de deputatul PSD Marius Budăi, fost ministru al Muncii, critică Guvernul Cîțu că nu a mărit punctul de pensie la 1.875 lei, potrivit legii: „Consecința este aceea că milioane de părinți și bunici continuă să trăiască la limita sărăciei, în vreme ce prețurile cresc galopant, în special cele la energie”, votată de PSD încă din 2019, atunci când erau la guvernare și aveau majoritate în Parlament.

Punctul de pensie ar fi trebuit să crească de la 1 septembrie, la 1.875 de lei, potrivit Legii 127/2019, votată de Parlamentul României, la fel ar fi trebuit să crească și salariile profesorilor.
Însă, așa cum alocațiile nu au fost majorate, nici salariile profesorilor şi nici pensiile nu vor creşte, deoarece Guvernul este rupt total de realitatea cu care ne confruntăm. În timp ce familiile cu venituri mici vor sta în frig și în sărăcie în această iarnă, Guvernul încă este orb în fața acestor nevoi vitale ale românilor.
Bunicii și părinții noștri se vor chinui să trăiască cu pensia minimă, în contextul în care prețurile au crescut drastic, mai ales cel al curentului electric, iar pentru anotimpul rece se preconizează facturi colosale ale gazului natural.
I-am lăsat să ne mintă când au spus că vor găsi soluții miraculoase pentru toate problemele țării și am crezut că se vor opri din acest proces de sărăcire a populației, însă, aroganța și nepăsarea lor nu au limite!
Nu vă pasă de cetățenii români, domnilor liberali!
Vă pasă doar de luptele voastre interne!
0 0 votes
Article Rating

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

PNL / Ciprian Pandea: Ne dorim să dezvoltăm Călărașiul!

Consiliul Județean a împrumutat 3 milioane lei din Trezoreria Statului pentru finanţarea unor investiţii